Setari Cookie-uri

Ce spune culoarea parului despre preferintele tale sexuale?

Afla care femei fac sex mai des in functie de nuanta podoabei capilare!

Brunetele sunt mai bune in pat

In mod traditional (si stereotipic, sa recunoastem), oamenii bruneti sunt percepute ca fiind mai demne de incredere decat altii. Nu sunt urmariti nici de ideea unui caracter foarte senzual, asa cum se intampla cu roscatele si roscatii, nici de bancurile proaste despre inteligenta sau lipsa de inteligenta a blondelor. Mai mult de atat, cutumele unor popoare spun ca daca in prima zi a anului pragul casei va fi trecut intai si intai de o persoana bruneta, atunci se anunta un an bun.

Potrivit Daily Mail, 31% dintre femeile cu parul blond natural aleg sa si-l inchida la culoare pentru a fi luate mai in serios in viata profesionala si ajung la nuante de saten inchis sau chiar brunet.

Dincolo de acest aspect, cercetatrii de la institutul german anterior mentionat au concluzionat ca persoanele brunete sunt mai retinute in ceea ce priveste aventurile de-o noapte si ca doar un procent nesemnificativ accepta astfel de situatii. In acelasi timp, sunt percepute ca fiind mai reci, mai distante si mai stabile.

Citește și:

Cu toate acestea, atunci cand intra intr-o relatie de lunga durata, se crede ca se deschid foarte mult si sunt curioase sa experimenteze cel putin o data orice fel de picanterie sexuala.

Blondele sunt mai aventuroase

In general, cele mai multe dintre femei tind sa isi vopseasca parul in nuante mai deschise decat cele naturale. Se crede ca parul blond este semn de tinerete, vitalitate si interpretat uneori ca simbol al frumusetii. Multe dintre eroinele legendelor, povestilor si filmelor de dragoste sunt descrise ca fiind blonde.

Desi motivul nu este inca foarte limpede si nici legatura stabilita foarte exact, oamenii de stiinta sunt de parere ca in corpul blondelor natural exista un nivel mai ridicat de estrogen. Astfel, ele sunt percepute ca fiind mai feminine si mai atragatoare.

Acest lucru poate fi adevarat pentru ca estrogenul face trasaturile mai mici, mai fine si induce astfel ideea de tinerete, implicit de fertilitate.

Citește și:

foto prima pagina shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.