Setari Cookie-uri

Top 3 celebritati care au cochetat cu puterea ocultului

Persoane faimoase care au crezut in puterea magiei

Pentru unii, ocultul si misticismul sunt subiecte de gluma, in timp ce altii cred cu tarie in forte dincolo de priceperea noastra care actioneaza prin mijloace pe care nu le intelegem inca in totalitate.

De altfel, oamenii au fost inclinati catre ocult inca din cele mai vechi timpuri, atunci cand aproape fiecare fenomen natural avea o valenta magica si fiecare planta, copac sau animal avea insusiri deasupra firii.

Nu exista dovezi care sa ateste puterea magiei, insa, in acelasi timp, nu exista nici dovezi concrete care sa contrazica in totalitate aceasta posibilitate. Indiferent daca e real sau nu, o buna parte dintre oameni cred in puterile supranaturale iar persoanele faimoase, indiferent ca e vorba de vedete sau sefi de stat, au cochetat cu acestea.

1. Elvis Presley

In ochii publicului, regele rock’n’roll era mai mult decat o vedeta a muzicii si era apreciat inclusiv pentru cantecele cu tema crestina pe care le-a interpretat de-a lungul carierei. Priscilla Presley a dezvaluit o alta fata a fostului sau sot. Potrivit femeii, artistul era absolut fascinat de ocult si misticism.

Citește și:

Spunea despre el ca se afla in cautarea unui nou nivel de existenta si pune pasiunea lui pentru magie pe seama consumului de droguri. Desi Elvis nu folosea cocaina, astazi este bine cunoscut abuzul sau de medicamente.

Chiar daca acestea au avut o influenta majora asupra lui Elvis, Priscilla sustine ca de multe ori, si in starea de luciditate, Elvis Presley devora carti despre ocult. Mai mult de atat, acesta avea perioada in care nu facea nimic altceva decat sa ia barbiturice si sa se afunde in studierea ocultului. Pasiunea sa pentru misticism s-a stins insa, din pacate, nu poate fi spus acelasi lucru si despre dependenta sa de droguri.

elvis presley

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.