Setari Cookie-uri

Top 3 celebritati care au cochetat cu puterea ocultului

Persoane faimoase care au crezut in puterea magiei

3. Mary Todd Lincoln

In perioada in care societatea engleza se distra cu sedintele de spiritism, curentula trecut oceanul si s-a impamantenit foarte bine si in foarte tanara tara americana. Se spune ca una dintre cele mai infocate practicante ale spiritismului a fost Mary Todd Lincoln, sotia presedintelui american Ambraham Lincoln.
In 1862, fiul sau Willie a decedat din cauza febrei tifoide iar mama lui a ramas cu inima franta.

Starea ei de spirit se deteriora din ce in ce mai rau iar Mary se afunda in depresie pe zi ce trecea. In cele din urma, ea a inceput sa participe la sedintele de spiritism, in speranta ca isi va contacta fiul si va avea parte de un dram de consolare.

Aparent, sedintele de spiritism au functionat pentru ca femeia il vedea pe fiul ei in fiecare seara, la picioarele patului, avand pe fata acelasi zambet inocent din totdeauna. Mai mult de atat, uneori nu venea singur, ci insotit de Edward Baker Lincoln, Eddie, asa cum il alintau parintii sai.

Citește și:

Acesta era nimeni altul decat celalalt copil al lui Mary, mort la varsta de 4 ani din cauza a ceea ce se crede astazi ca era cancer de tiroida. In urma acestor aparitii, Mary Todd Lincoln a ramas adepta spiritismului pana la sfarsitul vietii ei si pretindea ca fantomele o sfatuiesc si ii calauzesc pasii.

mary todd lincoln

foto prima pagina shutterstock femeie misterioasa

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.