Setari Cookie-uri

Cum iti poti descoperi culoarea aurei?

Afla ce culoare are aura ta si a celor din jur!

5. In Univers, energiile asemanatoare se atrag. Prin urmare, este foarte important ca energia pe care o emani sa fie una calma, calda si pozitiva. Mai mult de atat, este la fel de important ca pe durata acestui exercitiu sa crezi cu toata taria ca poti vedea sau simti aura persoanei dragi care te insoteste in aceasta calatorie.

6. Pe masura ce vei incepe sa te adancesti in aceasta stare, vei incepe sa percepi altfel reactiile corpului tau, precum si a persoanei de langa tine. Exploreaza aceste senzatii cu grija, pe deplin, si foarte bland. Cei mai multi oameni incep sa vada aura emanand intai in zona capului si, prin urmare, aici trebuie sa incerci sa iti atintesti privirea.

Nu o fixa pur si simplu, ci plimba-ti ochii cu grija asupra acestei zone a partenerului. In acest moment, este foarte posibil sa incepi sa vezi in jurul sau un vag contur luminos. Asta inseamna ca ai facut deja primul pas in citirea aurei. Un alt lucru foarte important de retiunut este faptul ca acest exercitiu trebuie sa se desfasoare lent si fiecare om face acest lucru in ritmul sau.

Citește și:

Uneori poate dura cateva ore, alteori poate dura chiar cateva zile pana cand iti invezi corpul si sufletul sa intre in aceasta stare.

7. Pe masura ce vei capata experienta si iti vei antrena corpul sa intre mai rapid in aceasta zona de perceptie, imaginea aurei poate deveni din ce in ce mai clara. Insa pentru ca perceptiile oamenilor sunt diferite, fiecare dintre noi poate vedea aura intr-o maniera diferita.

Pentru unii, aceasta se manifesta, asa cum spuneam mai sus, ca un contur luminos in jurul corpului sau in jurul unei anumite parti, cum ar fi capul. Pentru altii, aceasta are o culoare care se poate discerne usor si, in cele din urma, exista acei oameni care nu o vad, in urma acestui exercitiu, insa care ii pot simti vibratia energetica.

foto prima pagina shutterstock portret de femeie

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.