Setari Cookie-uri

Cum iti poti descoperi culoarea aurei?

Afla ce culoare are aura ta si a celor din jur!

Se spune ca aura este acel camp energetic pe care il are toata lumea si care inconjoara trupul. Aceasta este conectata direct nu doar la energiile universului, ci si la reactiile noastre sufletesti.

In cuvinte mai putine, se poate spune ca aura este o oglindire a sufletului si isi poate schimba culoarea in functie de starile noastre emotionale, de oamenii cu care interactionam si de modalitatea in care toate interactiunile umane si universale rezoneaza cu spiritele noastre.

Pentru ca toti suntem diferiti, oamenii au modalitati diferite de a percepe aura. Unii dintre noi le pot vedea in mod nativ sau in urma unor exercitii. Altii sunt lipsiti de acest atribut insa au calitatea de a le percepe empiric. Cea mai buna modalitate de a invata sa citesti aura cuiva este sa exersezi cu un prieten sau cu o persoana draga in care ai incredere completa si cu care te simti conectat la un nivel spiritual profund.

Citește și:

Poate fi vorba de o persoana din familie, un prieten de suflet sau partenerul de viata. Prin urmare, iata cateva exercitii prin care unii dintre noi pot ajunge sa vada sau sa simta aurele celor din jur.

1. Cel mai bun moment pentru a incerca sa zaresti aurele este dimineata foarte devreme, in lumina rasaritului. Aceasta este suficient de blanda incat sa nu interfereze cu nuanta aurei si nici sa o acopere in totalitate. In acelasi timp, este suficient de intuneric inca pentru pentru a pune in evidenta culoarea aurei.

foto shutterstock femeie in culori

2. Relaxeaza-te profund, si nu doar din punct de vedere fizic, ci si emotional. Perceptia energetica nu se poate activa in conditii de stres, incordare sau cu foarte mult zgomot in jur.

3. Cel mai bun fundal pentru a perecepe emanatiile aurei este fundalul negru. De aceea, ar fi ideal ca persoana cu care exersezi acest lucru sa stea in dreptul unei cortine, aunei draperii sau a unei mobile negre, mate.

Citește și:

4. Respira adanc si invata sa iti urmezi ritmul respiratiei. De fiecare data cand inspiri, incearca sa iti imaginezi cum iti patrunde aerul in plaman si cum ajunge oxigenul in tot corpul. Imagineaza-ti organismul ca pe o retea si incearca sa urmaresti cu mintea fluxul oxigenului pe aceasta retea.

In acelasi timp, atunci cand inspiri, imagineaza-ti corpul invadat de energie pozitiva cu fiecare respiratie si cum toata fiinta ta se dilata pentru a primi acest flux de energie. Atunci cand expiri, imagineaza-ti toata energia negativa pe care o elimini din tine, trup si suflet. Inspira iubire, expira indoiala.

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.