Setari Cookie-uri

Top 5 carti erotice pe care trebuie sa le citesti

Romane erotice pentru vara 2015

Eroul principal, Sanin, se intoarce in localitatea natala dupa o lunga absenta. Aici isi viziteaza mama si sora Lida, femeie care avea legaturi sexuale in afara casatoriei, fapt absolut scandalos pentru acea perioada. Pe tor parcursul romanului, Sanin se confrunta cu dileme sexuale si moralitatea acestor astfel de activitati.

Produs disponibil AICI

2. Fructul interzis. Romanul erotic al unei femei din lumea araba - Nedjma

Dincolo de a fi roman erotic, cartea semnata de Nedjma este o adevarata declaratie curajoasa de independenta si de asumare a sexualitatii intr-o lume in care sexualitatea feminina este considerata un pacat impotriva firii prin simplul fapt ca exista.

Mai mult de atat, dintre randurile cartii rabat nu doar dorinta fizica, ci si mania, lupta apriga impotriva tabuurilor si de aparare a sexualitatii independente de corpul masculin, nesupusa si cat se poate de vie. Din cauza scandalului declansat de acest roman, autoarea sa este nevoita sa isi ascunda inca identitatea.

Citește și:

Temele abordate in Fructul interzis sunt profund sociale, dincolo de primul strat erotic. Sa nu uitam ca, in lumea din care provine, casatoria fortata a fetelor este des intalnita si, ca atare, fiecare act sexual cu barbatul impus dar nedorit este un viol. Intr-un fel sau altul, libertatea va fi gasita si, chiar daca este platita scump, merita fiecare sacrificiu.

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.