Setari Cookie-uri

Top 5 carti erotice pe care trebuie sa le citesti

Romane erotice pentru vara 2015

Produs disponibil AICI

3. Claiming of Sleeping Beauty: Modern classic of erotic fiction – A.N. Roquelaure

Pentru fanele Fifty Shades of Grey, Claiming of Sleeping Beauty ar putea fi o noua revelatie. Nu doar reinterpretarea erotica a basmului clasic este surprinzatoare, ci si autoru. A.N. Roquelaure este pseudonimul literar al lui Anne Rice, cunoscuta cu precadere pentru Cronicile Vampirilor, povestile lui Lestat si a lui Louis, a lui Armand si a Reginei Vampirilor.

Asa cum spuneam, Sleeping beauty este o perspectiva erotica asupra vechiului basm cu frumoasa adormita, suprinzator de apropiat de forma sa originala. Pana la versiunea pentru copii, printesa a avut o soarta mai dura. In timp ce dormea, ea nu a fost descoperita de blandul print care a trezit-o cu un sarut candid. Un rege in varsta a fost cel care a gasit fata adormita si, fermecat de frumusetea ei, barbatul a violat-o in timp ce dormea iar ea a ramas insarcinata.

Citește și:

In varianta lui Anne Rice, Frumoasa se trezeste din somnul senzualitatii pentru a-si descoperi sexualitatea sub stapanirea printului, cel care o va invata ca placerea si tandretea se pot impleti cu durerea si cruzimea, intr-o legatura mai intensa decat orice tentativa erotica cu milionari si virgine.

Produs disponibil AICI

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: