Setari Cookie-uri

4 scandaluri incredible declansate de sex

Cele mai faimoase scandaluri sexuale din SUA

4. Bill Clinton si Monica Lewinsky - Sex oral la Casa Alba

Cu siguranta acesta este unul dintre cele mai mari scandaluri sexuale din istorie ale caror ecouri s-au facut auzite pana la noi. In 1995, Monica Lewinsky avea un internship la Casa Alba, in timp ce Clinton era presedinte si a fost apoi angajata. In aceasta perioada, ea a inceput o relatie de natura sexuala cu presedintele SUA care era casatorit inca de pe atunci. Ea s-a destainuit unei colege, Linda Tripp, care a inregistrat convorbirile telefonice avute cu Monica.

Din noiembrie 1995 pana in martie 1997, femeia a declarat ca a avut 9 intalniri sexuale cu presedintele Clinton, chiar si in zilele in care Hillary Clinton, sotia sa, se afla in cladire. Linda Tripp a sfatuit-o pe Monica sa pastreze toate cadourile primite de la presedinte si sa nu duca la curatatorie o rochie albstra, patata cu sperma.

Citește și:

In cele din urma, aventura celor doi a fost facuta publica si a devenit subiectul preferat al presei. De altfel, jurnalistii si-au dovedit inventivitatea, denumind intamplarea Sexgate, Tailgate, Lewisnkygate sau Zippergate, dupa celebrul scandal Watergate din 1972.

Desi initial Clinton a negat toate acuzatiile, probele aduse de Monica si de Tripp acesta si-a recunoscut intr-o oarecare masura vina, insa a sustinut ca cei doi nu au facut niciodata altfel de sex decat oral.

foto prima pagina shutterstock femeie in negru

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.