Setari Cookie-uri

Ce spune despre tine ora la care te-ai nascut?

Afla care sunt trasaturile secrete ale caracterului tau!

Nici dragostea, nici admiratia si cu atat mai putin castigurile financiare nu sunt la fel de importante pentru acesti oameni pe cat este setea lor de dreptate. Ca defecte, au un grad foarte scazut de toleranta pentru oamenii foarte emotionali si tind sa priveasca toate aspectele vietii dintr-un unghi extrem de rational si detasat.

Ora 1 – ora 2

Si cei care se nasc intre aceste ore sunt facuti din stofa de conducator insa daca primii conduc prin puterea ratiunii si dominare absoluta, cei nascuti acum conduc prin farmec si diplomatie. Vor realiza de mici ca lucrurile marete nu se pot obtine fara sacrificii si gasesc in ei putere de a le face, atunci cand acestea sunt cu adevarat importante.

Sunt persoane extrem de disciplinate si care se maturizeaza devreme. Dau dovada de multa intelepciune in gandire insa, uneori, pentru a-si atinge scopurile, pot fi de-a dreptul parsivi.

Citește și:

Ora 2 – ora 3

Aceasta este ora in care se nasc negociatorii si diplomatii. Mai putini indarjiti dupa putere, acesti oameni tind mai degraba catre valorile materiale ale vietii. Acest lucru nu insemna ca si-ar vinde integritatea principiilor sau demnitate pentru castiguri in bani.

Privesc viata dintr-un punct de vedere foarte pragmatic, fara sa fie zgarciti, si stiu cat costa inclusiv romantismul. Admira oamenii care reusesc in viata doar prin puterile lor pentru ca si fac acelasi lucru. Nu accepta lucruri gratis iar sentimentul de mila este cea mai mare jignire la adresa lor.

Ora 3 – ora 4

Aceasta este ora la cre se nasc artistii, oamenii cu imaginatie bogata, poetii, pictorii, sculptorii si scriitorii. Sunt oameni care vad intai lucrurile frumoase, atat din lume cat si din persoanele din jurul lor. Au suflete foarte sensibile, chiar daca uneori reusesc sa ascunda acest lucru.

Citește și:

Se intampla des ca astfel de oameni sa poarte masti dure, intransigente, tocmai pentru a se proteja de cei care le-ar putea face rau. Abia dupa ce ajungi sa ii cunosti foarte bine iti poti da seama cat sunt de fragili in interior si cata nevoie au de dragoste.

Ora 4 – ora 5

In acest interval orar vin pe lume acele persoane care traiesc si respira bucurie, pofta de viata si optimism. Au in ei o lumina interioara din care impartasesc si altora si care nmu se va stinge niciodata, indiferent cat de mari sunt greutatile vietii.

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.