Setari Cookie-uri

Alfabetul dragostei. Cele mai frumoase citate despre iubire dupa Chris Simion

Iubirea te face sa renunti la ego-ul tau si este singura care din doi face unu.

FRUMUSETE

“Este atat de frumos ceea ce traim, incat nici nu indraznesc sa vorbesc prea tare despre asta, sa nu sperii frumusetea. Frumusetea care ma imbata. Din cauza ei uit cine sunt. Stiu doar ca te-am gasit si ca nu as vrea sa te pierd niciodata. Tot ceea ce trebuie sa se intample se intampla. Sa fim doar treji, sa primim.”

INTELIGENTA

“O femeie desteapta nu pune intrebari, nu descoase, nu cauta logica, tace, se face ca ploua cand e arsita in toata regula. Cum sa nu-ti doresti o femeie desteapta? In spatele oricarui barbat puternic sta o astfel de femeie.”

IMPRUMUT

“Daca un om iti cere si nu primeste, este normal sa isi ia din alta parte. Nu exista termenul de inselare, de tradare, de adulter. Exista termenul de imprumut.”

IUBIRE

“Iubirea nu inseamna sa-ti lasi sufletul sa fie un teren de joaca pentru nebuni, ci un ring de dans unde nu ai voie sa te opresti, unde trebuie sa rezisti pana la capat indiferent de muzica pe care o auzi, indiferent ca iti place sau ca nu iti place, ca ai obosit, ca iti este frica… In infinit nu exista popas. Daca ai obosit, iti tragi rasuflarea din mers.”

Citește și:

JUSTIFICARE

“Cand un om dispare din viata altui om fara nicio explicatie si fara nicio justificare, ceea ce a trait pana la momentul acela explica si justifica tot.”

LANT

“Doar in mintea noastra putem sa legam pe cineva. Nimeni nu poate sa lege cu adevarat pe nimeni. Nu s-a inventat lant pentru suflet.”

LIBERTATE

“Cauta neincetat sa ramai liber. Inima ta poate iubi tot ce doreste. Viata nu are nicio valoare inchisa intre limite. Te desavarsesti mereu. In fiecare rasarit de soare se naste ceva frumos. Calatoria aceasta nu are sfarsit.”

MOARTE

“Un singur lucru stiu. Cand iubesti, moartea ramane un simplu medalion agatat de o bratara la glezna piciorului tau.”

PRABUSIRE

“Oricat de puternici am fi, iubirea ne coplesteste atunci cand se prabuseste in noi. Caci niciodata un om care iubeste nu va fi in stare sa explodeze in exterior. Raul este al lui, al sufletului si se intampla in tacere. Suferinta din iubire nu se imparte.”

Citește și:

PREZENT

“In iubire nu exista viitor. Exista numai prezent. Nu poti da certificate de garantie. Nu exista te voi iubi. Exista te iubesc.”

PROFUNZIME

“Esti in toate celulele mele. Te-am testat. Te-am spart in mii de bucati si te-ai refacut fara sa lasi nicio crapatura. Iubirea lipeste bine.”

REZISTENTA

“Castelul de nisip rezista pana la primul val mai mare care vine si darama tot. Apoi o iei din nou de la capat, crezand de fiecare data ca va fi ultima oara.”

SCHIMBARE

“Oamenii nu se schimba decat daca vor ei sa se schimbe. Daca tu vrei sa astepti ca cel de langa tine sa se schimbe, este optiunea ta. Cea mai tare dintre economii ramane totusi economia timpului.”

SUFLET

“Sufletul nu este o guma de mestecat. Nu se intinde si nici nu se rupe si nici nu se da din gura in gura.”

SUPERLATIV

“Nu cred ca s-a inventat inca vreun cuvant pentru cat de frumoase sunt clipele cu tine.”

Citește și:

    TOTAL

    “Vreau sa iubesc tot ceea ce stiu ca esti si tot ceea ce urmeaza sa aflu.”

    ZBOR

    “Daca nu vrei sa sufoci iubirea, las-o sa zboare fara saii dai directia. Cu cat vei incerca mai mult sa conduci omul ca pe un aeroplan, cu atat te abati mai mult de la zborul liber. Zborul inalt nu se cere, se simte. Si niciodata nu o sa poti sa zbori pe un culoar diferit de sufletul tau pereche. Oricat de ratacit esti, la un moment dat ajungi la forma desavarsita, la contopire.”

    Foto prima pagina: iravgustin, Shutterstock

    Vizionare placuta


    Kudika
    17 Septembrie 2015
    Echipa Kudika

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.