Kudika
29 Septembrie 2015

Descopera sub ce forma se manifesta energia ta interioara!

Fiecare dintre noi este animat, in teorie de o scanteie divina. Unii ii spun spirit, energie, poate chiar liber arbitru. Cert este ca oamenii, ca specie, sunt unici in istoria planetei. Potrivit anumitor credinte, fiecare dintre noi nu doar ca interactioneaza cu energia oamenilor din jur, ci, mai mult de atat, proiecteaza propria forma de energie.

Horoscop 2019: Mesajul astrelor pentru cele 3 Zodii de Pamant

Atunci cand se gandesc la felurile de energie din Univers, cei mai multi dintre noi sunt tenati sa o imparta in energie pozitiva si energie negativa insa lucrurile sunt mult mai diverse de atat. La nivel teoretic, nu exista energie buna sau rea, ci pur si simplu energie pura. Cel care o poarta alege, intr-un fel sau altul, ce valenta ii da. Nu de putine ori facem acest lucru la nivel inconstient. De exemplu, atunci cand avem o zi buna sau trecem printr-un moment foarte fericit al vietii, intreaga incapere in care pasim poate sa vibreze de energie pozitiva.

Pe de cealalta parte, atunci cand ne lovim de momente dureroasa, putem reactiona diferit de la om la om. Unii dintre noi „fura” cate un strop de energie de la ceilalti, nu cat sa le faca rau, ci doar cat sa isi echilibreze propria balanta interioara, in timp ce altii reusesc sa proiecteze in afara energia acumulata in urma acestei experiente.

Exista mai multe metode, simple, de altfel, pentru a echilibra nivelul de energie. In general, toate acestea se refera la micile obiceiuri zilnice care fac placere (atentie, fara a fi nocive), cum ar fi ascultatea piesei preferate, citirea unei carti, exercitii fizice sau chiar anumite tipuri de alimente. In orice caz, se crede, asa cum veti vedea, ca energia pozitiva poate fi diferita in functie de elementul natural care domina fiecare persoana in parte, iar acest element natural este indicat de semnul zodiacal.

Zodii de foc (Berbec, Leu, Sagetator) - energie sexuala

Pentru ca sunt guvernati de elementul foc, este natural de intuit ca aceste trei zodii vor emena energie sexuala. Desigur, sunt oameni cu un apetit bogat insa in cazul lor, acest tip de energie se poate manifesta sub mai multe forme. Inainte de orice, focul care ii domina le modeleaza caractere impulsive si incapatanate.

Niciuna dintre aceste trei zodii nu va avea liniste pana cand nu isi va vedea scopurile indeplinite, indiferent de compromisurile pe care trebuie sa le faca. Mai mult de atat, atunci cand intra intr-o incapere, toate privirile sunt atrase catre acesti nativi, in mod natural. Poseda un magnetism specific elementului natural care ii domina. Este lesne de inchipuit ca oamenii din jur sunt atrasi de caldura si de lumina focului.

5 factori care te ajuta sa atragi energiile pozitive in casa ta
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: