Setari Cookie-uri

Ce tip de energie pozitiva emani in functie de zodie?

Fiecare dintre noi este animat, in teorie de o scanteie divina. Unii ii spun spirit, energie, poate chiar liber arbitru. Cert este ca oamenii, ca specie, sunt unici in istoria planetei. Potrivit anumitor credinte, fiecare dintre noi nu doar ca interactioneaza cu energia oamenilor din jur, ci, mai mult de atat, proiecteaza propria forma de energie. Atunci cand se gandesc la felurile de energie din Univers, cei mai multi dintre noi sunt tenati sa o imparta in energie pozitiva si energie negativa insa lucrurile sunt mult mai diverse de atat. La nivel teoretic, nu exista energie buna sau rea, ci pur si simplu energie pura. Cel care o poarta alege, intr-un fel sau altul, ce valenta ii da. Nu de putine ori facem acest lucru la nivel inconstient. De exemplu, atunci cand avem o zi buna sau trecem printr-un moment foarte fericit al vietii, intreaga incapere in care pasim poate sa vibreze de energie pozitiva.

Prin urmare, energia metafizica emanata de nativii de pamant se poate vedea in opere de arta. Pe de cealalta parte, pentru ca sunt profund conectati la pamant si, prin urmare, la fluxul vital, nicio alta zodie nu poate empatiza si nu se poate darui asa cum o fac acesti trei nativi.

Zodii de aer (Gemeni, Balanta, Varsator) – energie creativa

De departe, semnele de aer ale zodiacului sunt cele animate de energia creativa. Fiecare dintre cei trei nativi are o imaginatie bogata, comunica foarte usor si poseda un spirit liber care se va supune greu rigorilor.

De aceea, energia creativa a semnelor de aer se va resimti si ii va molipsi si pe ceilalti in acele medii in care nu exista restrictii prea mari. Daca vrei sa retez fluxul de energie creativa a oricaruia dintre cei trei nativi de aer, forteaza-l sa lucreze intr-un mediu cum ar fi armata, unde necesita o disciplina enorma.

Citește și:

Pe de cealalta parte, pentru ca sunt conectati la aer, acesti trei nativi sunt exact asa in vietile celor din jur: trei guri de aer proaspat. Au intotdeauna viziuni diferite si ii pot influenta pe cei din jur sa priveasca viata dintr-un unghi mai optimist.

Zodii de apa (Rac, Scorpion, Pesti) - energie intuitiva

Cele trei semne de apa au o energie care poate capata valente de-a dreptul magice. Acolo unde nativul are un spirit care a trecut prin mai multe incarnari si este mai evoluat (de regula, acest lucru se intampla la Scorpioni si Rac), intuitia sa va functiona intr-o modalitate aproape paranormala.

La Pesti, care in general sunt nativi aflati in primele forme de existenta, aceasta energie intuitiva se transmite intr-o maniera mult mai subtila: prin iubire neconditionata. De altfel, Pestii sunt singurii nativi ai caror energie interioara ii poate determina cu adevarat sa iubeasca fara sa primeasca ceva la schimb.

Citește și:

In ceea ce priveste celelalte doua semne de apa, energia intuitiva a acestora se poate reflecta inclusiv in scenele pe care le viseaza, scene desprinse uneori din existente anterioare sau, in cazuri extreme, chiar din existente viitoare.

foto interior si prima pagina Subbotina Anna / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.