Setari Cookie-uri

6 semne ca esti sortita unui destin maret

Tu ai pornit pe calea vietii tale?

2. Amani lucrurile pana pe ultima suta de metri

In general, unii oameni considera acest lucru ca fiind nepasare sau procrastinare. Totusi, daca te numeri printre persoanele care amana totul pana in ultimul moment, acest lucru se poate intampla pentru ca lucrezi mult mai bine sub presiune. In acelasi timp, o sarcina primita poate fi amanata pana in momentul in care te simti cel mai inspirata si o poti duce la capat in cel mai bun mod posibil daca astepti o perioada de timp.

3. Iubesti atat de mult ceea ce faci incat ai putea sa o faci pe gratis.

Aici ne lovim de o situatie usor paradoxala. Oamenii meniti unui destin maret stiu exact care este valoare lor si a muncii pe care o depun. Totusi, in acelasi timp, iubesc atat de mult mediul in care activeaza incat ar putea sa faca acest lucru pe gratis, doar de dragul muncii in sine. De altfel, un proverb celebru spune ca daca faci ceea ce iti place, nu vei munci nici macar o zi in viata ta.

Citește și:

4. Vezi lumea cu ochi optimisti

In general, oamenii care au pornit pe calea catre implinirea destinului, reusesc sa vada dincolo de aparente. Prin urmare, ei sunt cei care vad intai lucrurile bune din ceilalti, potentialul oamenilor din jur si chiar vulnerabilitatile emotionale din acestia. Mai mult de atat, in ciuda tragediilor si a lucrurile urate care se intampla in fiecare zi in intreaga lume, ei nu isi pierd niciodata credinta ca pot schimba lumea in bine, pas cu pas. Chiar daca nu vor apuca sa vada schimbarile cu ochii lor si stiu ca acestea necesita poate generatii la rand pentru a fi indeplinite, nu renunta niciodata la speranta intr-un viitor mai bun. Frumusetea lor sufleteasca sta in faptul ca acest viitor mai bun nu are legatura stricta si egoista cu ei, ci cu binele tuturor oamenilor.

5. Ai o intuitie foarte bine dezvoltata

Cumva, desi nu iti dai seama si nu iti poti explica in ce maniera, simti care este directia in care trebuie sa te indrepti si mai ales, ce urmeaza sa se intample. Nu poti pune acest lucru in cuvinte si nici nu il poti descrie concret altora insa in interiorul tau, rasuna o voce subtila care te indruma sau care iti spune ca totul va fi bine, intr-o forma sau alta. Aceasta este intuitia ta si functioneaza atat de bine doar la spiritele mature, intelepte, care si-au insusit deja numeroase lectii de viata.

Citește și:

6. Problema ta nu este lipsa ideilor, ci faptul ca ai prea multe

In mintile oamenilor meniti unui destin maret, exista un soi de haos din care se nasc cele mai multe dintre ideile inovative. Problema este ca uneori apar atat de multe incat ordonarea lor poate fi destul de dificila iar alegerea celor care urmeaza a fi puse in practica poate fi o provocare.

Foto prima pagina Aleshyn_Andrei/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.