7 semne ca iubesti un suflet batran

7 semne ca iubesti un suflet batran

Afla daca partenerul tau are un spirit cu multe vieti anterioare

Toata lumea stie legenda sufletelor pereche. Se spune ca la inceputul umanitatii, fiecare dintre noi avea doua capete, patru maini, patru picioare si o singura inima. Astfel, nimeni nu era niciodata singur iar oamenii traiau in fericire si armonie. Tocmai pentru ca erau atat de fericiti, ei au uitat de oranduielile egoiste ale zeilor si nu le mai aducea ofrande. Retail jobs

Satui de nesupunerea oamenilor si gelosi pe fericirea lor care nu le era accesibila nemuritorilor, zeii au hotarat sa trimita pe pamant fulgere cumplite care sa desparta sufltele pereche si sa le ia mintile, astfel incat sa se piarda unul de celalalt. Unii dintre noi au norocul sa isi intalneasca sufletele pereche in fiecare existenta iar in cazul altora, vietile lor anterioare sunt decalate iar spiritele pot capata mai multa experienta. Prin urmare, iata care sunt semnele ca iubesti un suflet batran.

1. Jumatatea ta este o persoana pasionata de filozofie, politica si dezbateri.

Toate acestea sunt semne ale unei culturi generale bogate si, in general, cele mai insetate spirite dupa cunoastere sunt cele care au acumulat deja mai multe vieti anterioare si care stiu ca una dintre modalitatile de trecere la un stadiu superior de existenta este cunoasterea.

2. Sufletele batrane isi impart lectiile de viata

Ca fiecare dintre noi, spiritele foarte evoluate nu au aparut pe aceasta lume atoatecunoscatoare. Dincolo de nevoia lor permanenta de a invata, se afla si nevoia de a-i invata pe cei din jur. Prin urmare, daca partenerul tau este genul de persoana care nu doar ca da sfaturi, dar da sfaturi excelente, calde si obiective, atunci poti considera aceasta calitate ca fiind un semn al spiritului sau elevat.

Foto Kiselev Andrey Valerevich / Shutterstock

3. Spiritele cu experienta stiu cum sa ii sustina pe cei din jur

Desigur, stiu sa critice in egala masura insa inainte de acest lucru, spiritele cu experienta stiu cum sa le ofere persoanelor dragi sustinerea de care au nevoie pentru a-si implini cele mai fierbinti dorinte. Nu sunt invidiosi si incearca din toate puterile sa ii ajute pe cei pe care ii iubesc, fie si prin darul unui sfat pertinent.

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri