Setari Cookie-uri

7 semne ca iubesti un suflet batran

Afla daca partenerul tau are un spirit cu multe vieti anterioare

Foto Kiselev Andrey Valerevich / Shutterstock

3. Spiritele cu experienta stiu cum sa ii sustina pe cei din jur

Desigur, stiu sa critice in egala masura insa inainte de acest lucru, spiritele cu experienta stiu cum sa le ofere persoanelor dragi sustinerea de care au nevoie pentru a-si implini cele mai fierbinti dorinte. Nu sunt invidiosi si incearca din toate puterile sa ii ajute pe cei pe care ii iubesc, fie si prin darul unui sfat pertinent.

4. Sufletele batrane nu se joaca niciodata cu sentimentele celor din jur

Poate ca nu iti va face destainuiri de la prima intalnire insa cu siguranta un partener cu un spirit batran va fi intotdeauna foarte sincer si va spune mereu ce isi doreste si ce asteptari are de la relatia cu o anumita persoana. In general, astfel de spirite nu sunt genul care sa isi piarda timpul cu flirturi si aventuri.

5. Sufletele care au trecut prin mai multe vieti anterioare sunt foarte sincere

Nu doar in relatia cu partenerul de cuplu, ci in fiecare tip de conexiune din vietile lor, spiritele care au trecut prin mai multe existente sunt foarte sincere. Cu siguranta si spiritele mai tinere sunt sincere insa de multe ori, aceasta pot fi lipsite de diplomatia pe care o au spiritele batrane. Acestia de pe urma, atunci cand au ceva de spus, isi deschid sufletele sau isi exprima exact parerea insa stiu sa faca acest lucru fara sa le randeasca sentimentele celorlalti.

Citește și:

6. Spiritele evoluate au o latura artistica

Nu trebuie sa fie tenori, soprane sau pictori recunoscuti pe plan mondial. In general, sufletele care au trecut prin mai multe vieti au invatat sa pastereze cu ei cate o frantura din frumosul vietii pe care au trait-o. Se spune ca pe langa anumite carcteristici deprinse in alta viata, temeri sau dorinte, in vietile actuale aducem cu noi si anumite inclinatii iar acest lucru este cu atat mai puternic in cazul sufletelor batrane. Aceasta latura a lor se poate reflecta in pasiunea pentru literatura sau arta, talent la desenat sau poate ureche muzicala, fotografie, cinematografie si orice alta manifestare artistica.

7. Spiritele batrane sunt surse de inspiratie

Chiar daca nu le place intotdeauna sa se afle in centru atentiei, astfel de persoane au in primul rand menirea de a-i inspira pe cei din jur sa fie mai buni, mai puternici sau mai siguri pe ei. Tocmai de aceea, vor isca usor valuri de admiratie si nu vor fi aproape niciodata singuri.

Citește și:

Foto prima pagina katalinks / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.