Setari Cookie-uri

Alfabetul dragostei (si al intelepciunii). Cele mai frumoase citate dupa Dumitru Constantin Dulcan

Venim de undeva si plecam spre altceva, viata pe Pamant e doar o scurta vizita, o lectie pentru evolutia noastra.

INTELIGENTA

“Orice manifestare din univers, incepand de la macrocosmos si pana la microcosmos, are ca substrat o inteligenta. De pilda, doi atomi de hidrogen si unul de oxigen vor da intotdeauna o molecula de apa, nu altceva. Pana si particulele, cuantele, au un rudiment de inteligenta al lor.”

INNOIRE

“Chiar si la nivelul creierului, innoirea celulelor noastre nervoase este favorizata de o gandire constructiva, optimista si este inhibata de agresivitate, furie si depresie.”

INTELEGERE

“Sa intelegi lumea iti aduce o eliberare enorma de erori de gandire si prejudecati. Iti da bucuria de a descoperi singur resorturi si corespondente.”

MATERIALIZARE

“Stim din descoperirile fizicii cuantice ca orice gand are un substrat de camp, acest camp are efect de dispersie, se propaga in spatiu. Cand ne gandim insistent la un lucru, il cream in planul de dincolo de noi, iar el se intoarce la noi.”

Citește și:

MOARTE

“M-am intrebat mult timp de ce murim. De ce ne uzam fizic, daca energia fundamentala, cuantica, este infinita si nu se consuma? Am inteles tarziu ca aici suntem doar la o scoala, iar corpul e uniforma necesara aici.”

PLAN

“Facem cu totii parte dintr-un plan divin si suntem trimisi aici cu o misiune. Venim cu un bagaj de talente si predispozitii care servesc misiunii noastre pe pamant. Despre lucrurile acestea putem afla mai multe de la cei care au traversat experienta mortii clinice.”

PREMEDITARE

“Nimic din ce am scris pana acum n-a fost premeditat. M-a mobilizat de fiecare data curiozitatea de a sti ce este dincolo de noi. As putea spune ca, scriind, mi-am raspuns singur la multe intrebari.”

RELIGII

“Pana la urma, religiile vor ajunge la o concordie universala. Nu este admisibil sa spun ca, daca eu sunt ortodox, iar tu catolic, eu sunt agreat de Dumnezeu si tu nu.”

Citește și:

RUGACIUNE

“Nu doar mersul la biserica e important, ci si puterea rugaciunii, pe care o poti face oriunde.”

SIMTURI

“Numai intrupati in carne si oase avem senzatiile tuturor lucrurilor. Implicarea simturilor e necesara lectiei pe care o avem de invatat.”

STABILITATE

“Dumnezeu ne-a dat deja totul. Daca vrem sa ramanem sanatosi si fericiti, e suficient sa pastram in minte cateva lucruri: sa mancam sanatos, fara sa ne imbuibam, sa facem miscare, sa ne odihnim corect, sa fim optimisti si plini de speranta. Sa fim perseverenti cu pasiunile noastre, sa ne antrenam intelectual si sa ne ferim de rutina. Sa facem constant schimbari in viata noastra. Si sa nu uitam ca trebuie sa pastram in permanenta un echilibru intre energia consumata prin efort si energia obtinuta prin odihna si activitati care ne fortifica.”

Citește și:

    STRES

    “Stresul inseamna moartea celulei.”

    SUFERINTA

    “Venim pe pamant pentru a evolua, dar prin erori repetate ne cream niste dezechilibre, niste energii negative, care nasc suferinta.”
    “Suferinta este rezultatul comportamentului nostru, care a ajuns, de-a lungul secolelor, sa fie intr-un mare dezacord cu biologia noastra si cu legile fiintarii noastre.”

    TRANSFORMARE

    “Dar a sti ca Dumnezeu exista nu e totul. Doar religia iti da trairea emotiei transformatoare, acea deschidere a sufletului prin care traiesti cu adevarat relatia cu Dumnezeu.”

    VIITOR

    “Lumea viitoare va fi a spiritualitatii si a celor supradotati. Aproape imi pare rau ca nu am varsta s-o mai traiesc.”

    VULNERABILITATE

    “Orice emotie negativa blocheaza celulele sistemului imunitar pentru cinci, sase ore. Asta inseamna ca un gand de invidie, de rautate, un necaz ne lasa organismul fara aparare pentru cateva ore.”

    Citește și:

      Foto interior: Facebook

      Vizionare placuta


      Kudika
      29 Octombrie 2015
      Echipa Kudika

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.