Setari Cookie-uri

Filme de exceptie cu Angelina Jolie care ii confirma talentul

Indiferent ca iti place sau nu, ca esti fan sau te enerveaza la culme, Angelina Jolie este o personalitate remarcanta si o actrita desavarsita.

De la actiunile teribile pe care le facea in tinerete si atitudirea rebela pe care o afisa, cu slabiciunea pentru tatuaje si sange, pana la femeia implicata in actiuni caritabile, ambasador UNICEF si mama a sase copii, Angelina Jolie a evoluat formidabil si a demonstrat ca poate juca pe toate planurile. Transformandu-se intr-o personalitate media extrem de cunoscuta si iubita, pe seama careia s-au lansat foarte multe zvonuri de-a lungul anilor, s-a uitat adesea de talentul sau actoricesc si filmele extraordinare in care a jucat. Iata colectia noastra cu cateva dintre cele mai bune filme cu Angelina Jolie, prin care demonstreaza de ce este considerata una dintre cele mai talentate actrite.

O colectie speciala a celor mai bune filme cu Angelina Jolie

1. Gia (1998)



Filmul care a facut-o cunoscuta pe Angelina Jolie si in care a demonstrat ca este o actrita talentata, prestatia aducandu-i un Glob de Aur. Jolie o interpreteaza aici pe Gia Marie Carangi, primul supermodel al Americii cu o ascensiune rapida in lumea modei, dar care a avut parte de un sfarsit tragic. Succesul si faima ii aduc insa la pachet si multe probleme si suferinte, iar in scurt timp aceasta devine dependenta de droguri. Chiar daca reuseste sa renunte intr-un final, Gia descopera ca a folosit un ac infectat cu HIV, iar la numai doua luni dupe ce implineste 27 de ani, devine una dintre primele femei din SUA care mor de SIDA.

Citește și:

2. Life or Something Like It (2002)



Ce ai face daca ai afla ca mai ai doar 7 zile de trait? O comedie romantica in care Angelina Jolie are un rol cu totul diferit de cele in care obisnuise pana atunci. O reporterita care are o viata aproape perfecta si un viitor stralucit, intervieveaza un om al strazii in legatura cu un pronostic al unui meci de fotbal important. Acesta, inzestrat cu puteri psihice si care reusea de fiecare data sa ghiceasca rezultatele, ii spune ca mai are doar o saptamana de trait. Din acel moment viata ei se schimba radical.

3. Girl, Interrupted (1999)



Printre cele mai bune filme cu Angelina Jolie se numara si “Tinerete furata”, un film care i-a adus si premiul Oscar pentru rol secundar. Povestea este bazata pe memoriile Susanney Kaysen (interpretata de Winona Ryder) despre sederea sa timp de un an si jumatate intr-o clinica de psihiatrie. Aici se imprieteneste cu cateva dintre paciente, printre care si problematica Lisa, interpretata de Jolie.

Citește și:

4. The Bone Collector (1999)



Un film cu o distributie foarte buna si un subiect interesant. Denzel Washington il interpreteaza pe Lincoln Rhyme, un detectiv extrem de inteligent care paralizeaza in urma unui accident in timpul serviciului. Angelina joaca rolul Ameliei Donaghy, o tanara politista care devine ochii si urechile detectivului in incercarea de a prinde un criminal in serie, care se amuza aducand omagii unor crime legendare.

5. Original Sin ( 2001)



Unul dintre cele mai bune filme cu Angelina Jolie care merita vazut macar pentru chimia fantastica dintre aceasta si Antonio Banderas. Cei doi fac un cuplu superb, interpretandu-i pe proprietarul cubanez de plantatii Luis Varga si sotia misterioasa a acestuia Julie Russel. Relatia si pasiunea lor nebuneasca le va schimba cu totul vietile.

6. Lara Croft: Tomb Raider (2001)



Filmul care a transformat-o pe actrita intr-un sex simbol si a deschis drumul catre filme de actiune in care personajul central sa fie o eroina. Inspirat dintr-un joc video, Tomb Raider a avut un succes foarte mare, in special datorita prestatiei Angelinei Jolie. Lara Croft este un personaj similar cu Indiana Jones, fiind intr-o aventura continua, in diverse asezari arheologice si locuri misterioase, dar periculoase.

Citește și:

7. Taking Lives (2004)



Un thriller psihologic captivant, cu un subiect deosebit si personaje complexe. Angelina este profilerul FBI Illeana Scott care ajuta autoritatile canadiene sa-l prinda pe Martin Asher, un criminal care isi asuma identitatile persoanelor pe care le-a ucis, traindu-le viata pana in momentul in care trece la urmatoarea victima.

Vizionare placuta


Un râs colorat, contagios și un optimism molipsitor. O rebelă independentă, cinefila convinsă, o visătoare spontană îndrăgostită de călătorii și mistere gata de a fi descoperite. Un...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.