Setari Cookie-uri

Filme de exceptie cu Angelina Jolie care ii confirma talentul

Indiferent ca iti place sau nu, ca esti fan sau te enerveaza la culme, Angelina Jolie este o personalitate remarcanta si o actrita desavarsita.

8. Mr.& Mrs. Smith (2005)



Filmul care i-a adus impreuna pe Angelina Jolie si Brad Pitt, transformandu-i in cel mai frumos si mai urmarit cuplu de la Hollywood. Acestia joaca rolul celor mai buni spioni din lume, care sunt, totodata, sot si sotie, fara a stii insa unul de celalalt, pana in momentul in care devin tinte reciproce. Cei doi intra intr-o cursa periculoasa, dar totodata pasionala, in incercarea de a se elimina unul pe celalalt.

9. A Mighty Heart (2007)



Un film regizat de Michael Winterbottom, inspirat din fapte reale, care detaliaza cazul disparitiei reporterului Daniel Pearl. Acesta lucra pentru Wall Street Journal si a fost rapit in anul 2002 de catre suporterii teroristului Omar Sheiks si Al-Qa’ida. Daniel Pearl a fost tinut captiv in Pakistan o luna, timp in care Mariane Pearl (interpretata de Angelina Jolie) si o echipa formata din diplomati, politisti si jurnalisti se unesc determinati sa-l gaseasca in viata. Printre producatorii filmului se afla si Brad Pitt.

Citește și:

10. Changeling (2008)



Printre cele mai bune filme cu Angelina Jolie se afla si aceasta drama superba regizata de Clint Eastwood si inspirata din fapte reale. Filmul spune povestea unei mame din Los Angeles-ul anilor ’20, al carei baietel dispare, iar politia incapabila sa il gaseasca incearca sa impuna opiniei publice ideea ca au rezolvat cazul, fortand-o pe aceasta sa primeasca un alt copil. Femeia porneste intr-o lupta impotriva autoritatilor, care o considera nebuna si o declara o mama nepotrivita.

11. Wanted (2008)



Un film despre o fraternitate de asasini, avand in distributie nume precum Morgan Freeman, James McAvoy sau Terence Stamp. Nu ii lipsesc actiunea, suspansul, schimbarile de situatie, efectele speciale si bineinteles farmecul frumoasei actrite Angelina Jolie. Povestea il are in prim plan pe Wesley, un tanar fara un viitor prea maret care descopera intr-o buna zi ca tatal sau a fost unul dintre cei mai buni asasini din lume. Filmul a avut doua nominalizari la Oscar.

Citește și:

12. Salt (2010)



Cine este Salt? O agenta CIA cu o cariera formidabila si respectata de toata lumea este acuzata de un dezertor rus ca ar fi un asasin pregatit sa il omoare pe presedintele Rusiei pe teritoriul amerian. Este cu adevarat Evelyn Salt un agent dublu si daca da, ce planuieste? Inca un rol intr-un film de actiune care o prinde extrem de bine pe Angelina Jolie.

13. The Tourist (2010)



Un film extrem de asteptat si dezbatut in momentul in care a aparut, in special datorita actorilor principali: Angelina Jolie si Johnny Depp. S-a creat foarte multa valva privind legatura si atractia dintre cei doi, acestia vorbind extrem de frumos unul despre celalalt in presa. Johnny Depp este un turist american care intalneste o femeie senzationala in tren. Aceasta ii iese in cale intentionat, iar cei doi se trezesc implicati intr-un joc periculos si pasional. Filmul a primit 3 nominalizari la Globurile de Aur.

Citește și:

14. Maleficent (2014)



Un rol total diferit de cele in care a jucat Angelina Jolie intr-un film realizat de cei de la Disney. Actrita a afirmat ca si-a dorit sa interpreteze acest rol pentru copii sai. Filmul spune povestea lui Maleficent din perspectiva acesteia si cum a ajuns sa se transforme in cea mai infricosatoare ursitoare.

15. By the Sea (2015)



Un film regizat de frumoasa actrita in care joaca din nou alaturi de partenerul sau din viata reala Brad Pitt. O drama psihologica interesanta despre un scriitor American de succes si sotia acestuia, fosta dansatoare, care ajung intr-un moment de criza al mariajului lor. Cei doi hotarasc sa faca o ultima incercare pentru a-si salva iubirea si pleaca in sudul Frantei pentru cateva luni.

Vizionare placuta


Un râs colorat, contagios și un optimism molipsitor. O rebelă independentă, cinefila convinsă, o visătoare spontană îndrăgostită de călătorii și mistere gata de a fi descoperite. Un...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.