Setari Cookie-uri

Tom Hardy si filmele care l-au transformat intr-un actor de top

O lista a celor mai bune filme cu Tom Hardy in care acesta a avut roluri de senzatie.

Tom Hardy este bad boy-ul sexy de la Hollywood si unul dintre cei mai buni actori pe val in ultima perioada, reusind sa castige milioane de fani in intreaga lume cu filmele sale. Pe langa aparitia in roluri de exceptie, Tom Hardy este si protectorul unei organizatii de binefacere care ajuta oamenii fara adapost si ambasador al unei organizatii care sprijina tinerii cu probleme. El insusi recunoscand ca in tinerete a avut diverse probleme datorita drogurilor, iar actoria a fost cea care l-a salvat si a dat un sens vietii sale.

12 filme cu Tom hardy in care te va cuceri definitiv

1. Black Hawk Down (2001)



Filmul regizat de Ridley Scott in care isi face debutul ca actor si in care demonstreaza cat este de talentat. Este un film de razboi care prezinta misiunea unor soldati americani parasutati in Somalia pentru a captura doi locotenenti somalezi. Fiind prinsi intr-un razboi extrem de dur, incepe lupta pentru supravietuire. Filmul este bazat pe fapte reale si a primit doua premii Oscar si doua nominalizari.

Citește și:

2. Bronson (2008)



Unul dintre cele mai bune roluri ale sale este in filmul Bronson, care relateaza viata si intamplarile lui Mickey Gordon Peterson (Tom Hardy), unul dintre cei mai cunoscuti si mai periculosi detinuti din Marea Britanie. Fiind condamnat initial la 7 ani de inchisoare pentru jaf armat, Mickey numit Bronson ajunge sa stea 34 de ani in inchisoare, iar 30 in carcera izolat, atat pentru siguranta gardienilor, cat si a celorlati detinuti.

3. Lawless (2012)



Inca un film in care Tom Hardy face un rol de exceptie intr-o poveste absolut impresionanta. Inspirat din romanul “The Wettest Country in the World” scris de Matt Bondurant, filmul relateaza povestea adevarata a faimosilor Bondurant Boys, trei frati care faceau contrabanda cu bauturi alcoolice in era Prohibitiei. Din distributie mai fac parte nume mari precum: Shia laBeouf, Jessica Chastain, Mia Wasikiwska sau Jason Clarke.

Citește și:

4. Inception (2010)



Unul dintre filmele mele preferate si cele care m-au facut sa-l ador pe Tom Hardy, Inception este un film cu un subiect absolut inovator. Cum ar fi daca cineva ar avea acces la visele tale si ar putea sa-ti descopere cele mai ascunse secrete si, mai mult de atat, sa-ti planteze in minte o idee. Un thriller stiintifico-fantastic genial care reprezinta o provocare a mintii si un spectacol vizual. Alaturi de Hardy joaca actori extraordinari, printre care Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page, Marion Cotillard si Michael Caine.

5. The Drop (2014)

O drama criminala care urmareste povestea lui Bob Saginowski (interpretat de Tom Hardy) care ia parte la un jaf care merge prost, ajungand astfel sa fie implicat intr-o investigatie ce ii va analiza atent trecutul. Prietenii, familia si inamicii vor lucra impreuna pentru a supravietui indiferent cat de mult ii va costa acest lucru si ce trebuie sa faca.

Citește și:

6. The Dark Night Rises (2012)



Ultimul film din trilogia lui Cristopher Nolan despre legendarul superou din universul DC Comics: Batman. Filmul a fost tinut in secret, nimeni in afara de cei implicati in productie nu au aflat nimic despre poveste, personaje sau deznodamant pana in ziua lansarii. Tom Hardy joaca rolul personajului central negativ si unul dintre cei mai cunoscuti dusmani ai lui Batman, Bane.

Vizionare placuta


Un râs colorat, contagios și un optimism molipsitor. O rebelă independentă, cinefila convinsă, o visătoare spontană îndrăgostită de călătorii și mistere gata de a fi descoperite. Un...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.