Setari Cookie-uri

Tom Hardy si filmele care l-au transformat intr-un actor de top

O lista a celor mai bune filme cu Tom Hardy in care acesta a avut roluri de senzatie.

7. Child 44 (2015)



Bazat pe primul roman best-seller din trilogia autorului Tom Rob Smith, filmul este un thriller cu puternice accente politice amplasat in Rusia sovietica a anului 1953. Tom Hardy joaca rolul agentului de politie secrete Leo Demidov care isi pierde statutul si casa in momentul in care refuza sa-si denunte sotia ca fiind o tradatoare. Exilati din Moscova, cei doi isi unesc fortele cu generalul Mihail Nesterov (Gary Oldman) in incercarea de a gasi un criminal care ucide numai baieti. In urma acnhetei, acestia descopera o conspiratie la scara larga. Premiera filmului a fost anulata in Rusia, pe motiv ca Uniunea Sovietica este prezentata intr-un mod distorsionat.

8. Warrior (2011)



Un film despre familie, problemele pe care aceasta ti le poate crea si lupta cu tine insuti. Doi frati instrainati ajung sa lupte in ring pentru o suma substantiala de bani, fiecare incercand sa castige pentru a-si salva viitorul. Tom Hardy face unul dintre cele mai bune si mai complexe roluri din cariera sa.

Citește și:

9. This Means War (2012)



Doi dintre cei mai buni agenti CIA si foarte buni prieteni ajung sa se indragosteasca de aceeasi femeie. Cei doi decid sa intre intr-o competitie pentru inima femeii, insa confruntarea nu va fi nici pe departe una corecta, ajungand sa-si saboteze unul altuia intalnirile, folosindu-se si de tehnologia CIA-ului. Alturi de Tom Hardy joaca Reese Witherspoon si Chris Pine.

10. Legend (2015)



Un film in care Tom Hardy joaca un rol dublu. Acesta spune povestea celor mai cunoscuti infractori britanici gemeni Reggie si Ronnie Kray, in perioada lor de glorie. Cei doi au fost implicati in numeroase infractiuni devenind celebri si invidiati semanand teroare in randul londonezilor.

11. Mad Max: Fury Road (2015)



Al patrulea film din legendara franciza “Mad Max” il are in rolul principal pe Tom Hardy, un barbat chinuit de un trecut turbulent care prefera sa calatoreasca singur si sa nu-si faca prieteni. Max ajunge sa se alature unui grup de supravietuitori ai desertului condusi de luptatoarea Imperator Furiosa (Charlize Theron) in incercarea de a se salva de tiranul Immortan Joe. Filmul a avut 10 nominalizari Oscar, 2 nominalizari Globul de Aur si 7 nominalizari BAFTA.

Citește și:

12. The Revenant (2015)



Un film exceptional bazat pe fapte reale, despre legenda lui Hugh Glass, membru al unei expeditii in Muntii Stancosi. Tom Hardy face inca un rol negativ de exceptie, cel al camaradului lui Hugh (Leonardo DiCaprio), care il lasa pe acesta in salbaticie fara arme si echipament.

Vizionare placuta


Un râs colorat, contagios și un optimism molipsitor. O rebelă independentă, cinefila convinsă, o visătoare spontană îndrăgostită de călătorii și mistere gata de a fi descoperite. Un...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.