Setari Cookie-uri

Filme cu vampiri care depășesc imaginația

Intră în lumea plină de mister, întuneric și pericole a acestor ființe magnifice!

Vampirii, aceste fiinte intunecate si nemuritoare care ne-au fermecat de-a lungul anilor, ne-au sedus si ne-au facut sa ne dorim sa stim cat mai multe despre mitologia lor, exista parca dintotdeauna, iar atractia fata de filme cu vampiri a devenit tot mai mare. Indiferent ca sunt de partea raului sau al binelui, ca omoara cu sange rece sau devin protectori ai celor pe care ii iubesc, bautorii de sange au fermecat si au fascinat ani de-a randul spectatorii. Povestile fantastice si memorabile cu vampiri s-au transformat intr-un izvor nesecat de inspiratie, aducand la viata vampiri seriosi, puternici, malefici si extrem de senzuali.

Top filme cu vampiri pe care trebuie sa le vezi

Filme cu vampiri: Queen of the Damned

Un film cu vampiri din anul 2002 care prezintă povestea reginei Akasha, care s-a trezit din somnul ei de 6000 de ani, pentru a descatusa fortele noptii de pe varfurile acoperite de gheata ale muntilor nepalezi si a le napusti asupra strazilor aglomerate ale Floridei. Captivant, plin de suspans și misterios, acest film te va face să îndrăgești seriile SF.

Citește și:

Filme cu vampiri: Daybreakers

Un film incredibil în care anul 2019 aduce cu el o epidemie misterioasă afectează Pământul, transformând majoritatea populației în vampiri. Oamenii sunt acum o specie pe cale de dispariție, transformați în pradă pentru hrana vampirilor de care sunt forțați să se ascundă.

Filme cu vampiri: Dark Shadows (2012)



Unul dintre cele mai interesante filme cu vampiri, in regia lui Tim Burton, il are in rolul principal pe Barnabas Collins (Johnny Depp). El este un barbat bogat si puternic care este transformat de vrajitoarea Angelique Bouchard (Eva Green) in vampir si ingropat de viu, dupa ce acesta ii frange inima. Dupa doua secole, Barnabas este eliberat din mormant din intamplare si se trezeste in lumea foarte schimbata a anului 1972. El se intoarce la conacul lui, Colinwood, gasindu-l aproape in ruina, iar descendentii lui sunt o familie disfunctionala, cu multe secrete intunecate. Din distributie mai fac parte: Michelle Pfeiffer, Helena Bonham Carter, Jonny Lee Miller, Chloe Moretz sau Jackie Earle Haley.

Citește și:

Filme cu vampiri: Vampire Academy (2014)



Un film cu vampiri bazat pe cartile cu acelasi nume ale autoarei Richelle Mead care ne prezinta o lume fantastica, avand in prim plan doua tipuri diferite de vampiri: moroii (vampirii buni, aflati in stransa legatura cu tainele magiei elementelor) si strigoii (vampirii malefici). Personajul principal este Rose Hathaway (Zoey Deutch) o fata dhampir (specie creata dintre un vampir si un om) care se antreneaza la Academia Sf. Vladimir, un loc secret ascuns in adancurile padurilor din Montana, pentru a deveni garda de corp a prietenei sale cele mai bune, printesa moroi Lissa Dragomir (Lucy Fry).

Filme cu vampiri: Dracula Untold (2014)



Istoria lui Vlad Tepes are parte de o noua cosmetizare din partea celor de la Hollywood cu acest film cu vampiri, care spune povestea domnitorului roman, explorand acele evenimente tragice care l-au transformat in cel mai faimos vampir. Povestea incepe cand Vlad (Luke Evans) era inca muritor si este nevoit sa faca o alegere extrem de grea pentru a-si salva familia si poporul de armata turcilor, condusi de violentul sultan Mehmet (Dominic Cooper). Vlad va face un pact cu diavolul dobandind puterile necesare pentru a-si zdrobi dusmanii in schimbul unui sacrificiu imens.

Citește și:

4. Filme cu vampiri: Cirque du Freak: The Vampire’s Assistant (2010)



"Circul ororilor: asistentul vampirului" este o fantezie cu vampiri care spune povestea unui adolescent care incalca fara sa vrea armistitiul de 200 de ani dintre doua factiuni de vampiri. Darren Shan (Chris Massoglia) era un pusti normal, pana in momentul in care ii salveaza viata celui mai bun prieten al sau, Steve (Josh Hutcherson), devenind o creatura a noptii. Filmul porneste de la populara serie de carti, scrisa de britanicul Darren Shan, primul roman din seria “Circul Ororilor” fiind intitulat “Saga lui Darren Shan”.

Filme cu vampiri: Byzantium (2013)



Un thriller cu vampiri care le are in centrul actiunii pe Clara (Gemma Arterton) si Eleanor (Saoirse Ronan), doua vampirite, mama si fiica ce sunt pe fuga de peste 200 de ani, incercand sa aiba o viata normala. Acestea sunt mereu in cautare de sange proaspat pentru ca doar asa pot supravietui, dar in acelasi timp trebuie sa se ascunda de vampirii din “Fratie”. Femeile se stabilesc intr-un mic orasel de la malul marii, insa nu dupa mult timp au loc din ce in ce mai multe morti, iar trecutul de care incercau atat de mult sa scape le ajunge din urma.

Citește și:

Vizionare placuta


Un râs colorat, contagios și un optimism molipsitor. O rebelă independentă, cinefila convinsă, o visătoare spontană îndrăgostită de călătorii și mistere gata de a fi descoperite. Un...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.