Setari Cookie-uri

Alfabetul dragostei. Cele mai frumoase citate de iubire dupa Henry Miller

In cateva secunde incepusem sa o venerez. A o privi in fata era aproape de neindurat. A gandi ca o sa vina cu mine acasa, ca o sa accepte viata pe care i-o puteam oferi eu, parea incredibil. Cerusem o femeie si mi se daduse o regina.

INDRAZNEALA

“Cu totii suntem vinovati de crima, de crima de a nu trai din plin. Dar cu totii suntem virtual liberi. Putem inceta sa ne gandim la ceea ce nu am reusit sa facem si sa facem ceea ce sta in putintele noastre. Ce sunt aceste putinte ale noastre, nimeni nu cuteaza sa-si imagineze. Important e ca sunt infinite. Imaginatia este glasul indraznelii. Daca Dumnezeu are in El ceva dumnezeiesc, atunci asta este. A indraznit sa imagineze totul.”

LECTURA

“Ar trebui sa citim pentru a le da ocazia sufletelor noastre sa se desfete.”

MIRACOL

“Pentru un motiv sau altul, omul cauta miracolul, si pentru a-l atinge trece prin sange. Se va deprava cu idei, se va reduce la o umbra, daca, doar pentru o secunda din viata lui, va putea inchide ochii in fata urateniei lumii. Totul poate fi indurat- dizgratia, umilinta, saracia, razboiul, crima, ennui- in speranta ca ceva se va intampla peste noapte, un miracol, care va face viata suportabila.”

Citește și:

SEX

“Sexul este unul dintre cele noua motive ale reincarnarii. Celelalte opt nu sunt importante.”

SINGURATATE

“Un artist este mereu singur – daca este artist. Lucrul esential de care are nevoie un artist este singuratatea.”

VENERATIE

“In cateva secunde incepusem sa o venerez. A o privi in fata era aproape de neindurat. A gandi ca o sa vina cu mine acasa, ca o sa accepte viata pe care i-o puteam oferi eu, parea incredibil. Cerusem o femeie si mi se daduse o regina.”

VIATA

“Scopul vietii este de a fi traita si a trai inseamna sa fii constient de tot ceea ce exista: sa fii fericit, sa te imbeti, sa te lasi cuprins de seninatate, sa te bucuri de aceasta lume incantatoare!”
Foto: Imaake

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.