8 semne ale unui spirit evoluat

8 semne ale unui spirit evoluat

Ce mesaje incearca sa iti transmita spiritul tau?

Se spune ca spiritul uman nu are un parcurs cosmic linear, ci evolueaza cu fiecare viata parcursa. Toate formele de existenta contribuie la dezvoltarea sa si la implinirea misiunii pe pamant. In drumul spiritul prin univers exista un anumit moment care marcheaza inceputul evolutiei acestuia, respectiv momentul in care sufletul isi insuseste lectiile din vietile anterioare si se pregateste pentru stadiul urmator de existenta. Iata cateva dintre semnele care pot arata ca spiritul tau evolueaza.

1. Manifestari ale deschiderii chakrei capului

Acestea pot fi furnicaturi inexplicabile sau o senzatie usoara de presiune care se manifesta pe tot scalpul sau coboara pe coloana vertebrala. Asa cum ziceam, acestea pot fi semne ale deschiderii chakrei capului si, de regula, se numara printre primele semne ale unui spirit care evolueaza.

2. Intalniri neasteptate cu oameni din trecut.

Se poate intampla ca in vietile fiecaruia dintre noi sa apara subit o persoana cu care nu mai avem nicio legatura. Acest lucru poate fi semn ca exista inca probleme nerezolvate cu aceasta persoana, poate datorii spirituale de platit sau pur si simplu situatii care nu si-au primit deznodamantul. Intersectarea cu astfel de oameni nu este intotdeauna intamplatoare si poate fi manifestarea nevoii spirituale de plati datoria respectiva astfel incat karma sa nu fie dezechilibrata. Retail jobs

Foto grace21/ Shutterstock

3. Aparitia unor alergii inexplicabile.

Evolutia spirituala este insotita si de o purificare trupeasca iar aceasta se poate manifesta prin alergii sau intolerante de care nu v-ati lovit pana acum. Spiritul este mult mai treaz si trimite astfel semnale asupra a ceea ce ar putea fi nociv pentru corp. Chiar si asa, nu ezitati sa consulati medicul daca problemele de aceasta natura sunt din ce in ce mai grave.

4. Amplificarea simturilor

Nu e neaparata nevoie ca toate simturile sa fie mai acute in acelasi timp, ci se pot manifesta individual. In general, cel mai puternic se va manifesta ascutirea vazului. Acest lucru nu inseamna ca persoanele care poarta ochelari subit nu vor mai avea nevoie de acestia, ci ca in momentul in care spiritul se dezmorteste, cu ochii trupesti pot fi zarite aurele din jurul oamenilor sau siluete difuze, undeva in zona periferica a vederii.

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri