Setari Cookie-uri

8 semne ale unui spirit evoluat

Ce mesaje incearca sa iti transmita spiritul tau?

Foto grace21/ Shutterstock

3. Aparitia unor alergii inexplicabile.

Evolutia spirituala este insotita si de o purificare trupeasca iar aceasta se poate manifesta prin alergii sau intolerante de care nu v-ati lovit pana acum. Spiritul este mult mai treaz si trimite astfel semnale asupra a ceea ce ar putea fi nociv pentru corp. Chiar si asa, nu ezitati sa consulati medicul daca problemele de aceasta natura sunt din ce in ce mai grave.

4. Amplificarea simturilor

Nu e neaparata nevoie ca toate simturile sa fie mai acute in acelasi timp, ci se pot manifesta individual. In general, cel mai puternic se va manifesta ascutirea vazului. Acest lucru nu inseamna ca persoanele care poarta ochelari subit nu vor mai avea nevoie de acestia, ci ca in momentul in care spiritul se dezmorteste, cu ochii trupesti pot fi zarite aurele din jurul oamenilor sau siluete difuze, undeva in zona periferica a vederii.

Citește și:

5. Manifestari de energie in maini sau in brate.

Asemenea ca celor din crestetul capului, acestea pot fi furnicaturi sau presiuni usoare insa cel mai des se manifesta prin temperaturi crescute in zonele respective sau senzatia ca emana caldura. In acest caz, este vorba de eliberarea unui flux de energie care circula din ce in ce mai fluid, pe masura ce spiritul evolueaza.

6. Pielea capata un aspect mai sanatos.

Datorita fluxului de energie care circula mai liber prin corp, precum si datorita faptului ca spiritul incepe sa respinga alimentele sau obiceiurile nesanatoase, aspectul tenului se poate imbunatati, asa cum se intampla in cazul unei detoxifieri.

7. Vise foarte realiste.

Fiecare dintre noi are cel putin un vis bine inmagazinat in memorie pe care si-l aminteste foarte bine. Pe masura ce spiritul se dezmorteste, astfel de fenomene devin din ce in ce mai frecvente. In ele pot aparea foarte clar locuri in care nu ati fost niciodata dar fata de care aveti sentimente foarte puternice, fie ele negative sau pozitive, persoane pe care aveti senzatia ca le stiti foarte bine sau intamplari al caror deznodamant il stiti inainte sa aiba loc in vis. De regula, toate acestea pot fi amintiri din vietile anterioare.

Citește și:

8. Schimbari bruste de destin.

Atunci cand spiritul se trezeste, in viata pot avea loc schimbari majore intr-o maniera subita. Acestea pot fi legate de familie, de parteneri, de locul de munca sau de domiciliu. Desigur, nu toate pot fi puse pe seama vrerii universului insa atunci cand sunteti pusi in fata unei decizii sau chiar a faptului implinit, trebuie sa luati in calcul si aceasta posibilitate.

Foto prima pagina Nejron Photo/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.