Setari Cookie-uri

Mesaje de la multi ani pentru cea mai draga sora din lume

A venit ziua in care ai sansa sa sarbatoresti alaturi de sora ta darul vietii si al iubirii pe care o traiti impreuna. Iata cateva dintre cele mai frumoase mesaje de la multi ani pentru sora ta.

Urari de la multi ani pentru sora ta

10. Intr-o lume de gheata, sunetul vocii tale imi incalzeste sufletul de fiecare data cand o aud iar ochii tai blanzi se aprind mereu in sclipiri de iubire pe care le citesc in privirea ta. Pentru asta iti multumesc, draga sora si iti urez din toata inima un calduros la multi ani!

11. Fie ca noul an implinit sa te faca sa stralucesti si mai mult; raza ta sa indeparteze norii iar in urma sa intunericul sa dispara. La multi ani, surioara!

12. Nu imi vine sa cred cat de norocoasa sunt ca te am alaturi. Impreuna infruntam obstacole peste care ar fi fost greu sa trec fara ajutorul tau. Impreuna vom cuceri lumea! La multi ani!

13. Frumusetea vietii izvoraste tocmai din dragostea pe care mi-o porti, surioara. Sa fii la randul tau iubita si de viata indragostita. La multi ani!

14. Iti doresc multa sanatate si iubire, draga mea! Dar cel mai mult sper ca in noul an visurile sa ti se implineasca. Te iubim!

Citește și:

15. In calatoria catre sufletul tau, catre tine insuti, sa descoperi izvorul nesecat al unei iubiri pure care sa iti indrume pasii in viata. La multi ani!

16. Imi doresc ca de ziua ta, surioara, sa ai parte de linistea sufleteasca de care ai atata nevoie. Te voi iubi mereu!

Citeste si Mesaje de multumire pentru cei dragi

17. Caldura fiecarui zambet, fiecarei priviri, fiecarei imbratisari cu care ma intampini este un dar pretios pentru care voi fi vesnic recunoscatoare. La multi ani, draga sora!

Alege-i un cadou original si inspirat surorii tale!

18. Sper ca ziua ta sa fie plina de culoare si de cat mai multe zambete! La multi ani fericiti!

19. A mai trecut un an, dar speranta din sufletul tau a ramas tot acolo, nu s-a stins. Ea m-a facut sa te iubesc mai mult, sa privesc viata altfel, sa ma bucur de fiecare moment al drumului pe care impreuna l-am parcurs. La multi ani!

Citește și:

20. Fie ca ziua ta sa se transforme intr-o poveste frumoasa, intr-o zi de basm de care sa iti aduci aminte cu drag. La multi ani, surioara!

21. Ești persoana in care am cea mai mare încredere in lumea asta și care știu ca va fi acolo alături de mine întotdeauna. Orice îndoiala sau frica as avea, tu mereu mă faci sa vad lumina de la capătul tunelului și ma ajuti sa trec mult mai ușor peste obstacole. Îți multumesc pentru toate momentele în care mi-ai fost sprijin! Te iubesc, sora mea!

22. Pe lângă faptul ca ești o sora extraordinara , ești și cea mai buna prietena a mea! Cu tine am împărtășit cele mai frumoase clipe, vacanțe uimitoare și experiențe care ne au schimbat viața amândurora. Am crescut împreuna și am învățat constant lucruri una de la alta. Te iubesc!

Citește și:

23. La mulți ani, celei mai importante persoane! Tu ești un model pentru mine, o inspirație, idealul pe care as vrea sa îl ating. Ești încrezătoare, plină de viața și dornica de o noua aventura in fiecare zi. Ești buna, iubitoare și tii la oamenii din jurul tău. Ai un suflet așa cald! Îți doresc sa te înconjori numai de oameni care te văd pe tine așa cum ești și care apreciază amalgamul acesta frumos și nebun care te definește.

Mesaje frumoase pentru sora mea

24. Știu ca nu sunt genul de persoana care sa își pună sufletul pe tava și sa îți zică ce simte, dar astăzi e o ocazie specială. Îți mulțumesc ca faci parte din viața mea, ești sora pe care oricine și-ar dori-o. Îți sunt recunoscătoare pentru tot ajutorul pe care mi l-ai dat de a lungul acestor ani și pentru iubirea necondiționata cu care m-ai învăluit din prima clipă în care m-am născut. Ești prima persoana la care apelez fie ca sunt tristă, fericită, entuziasmată sau doar am ceva amuzant de povestit. La mulți ani frumoși și plini de voie bună!

Citește și:

25. La mulți ani, celei mai bune surori din lume! Nu îi pot mulțumi suficient Lui Dumnezeu pentru că ești în viața mea și pentru că pot trece, alături de tine, prin tot ce ne este rezervat. Esti cea mai bună prietenă a mea, iar lucrul ăsta e pe viață! Te iubesc până la Cer și înapoi!

26. Îți doresc o viață plină de dragoste, de aventură, de zâmbete și de multe zile cu soare! Îmi este aproape imposibil să îmi imaginez viața fără tine! Tu îmi ești stâlp și îmi ești Înger păzitor! Îți mulțumesc pentru tot ce faci pentru mine și pentru că îmi dai voie să traversez viața alături de tine. Sunt cel mai norocos om din lume pentru că te am alături! La mulți ani, sora mea dragă!

Mesaje pentru sora mea mai mare

27. La mulți ani unuia dintre cele mai curate și mai calzi suflete pe care le-am întâlnit vreodată! Sunt mândră de la Cer la Pământ ca sunt sora și familia ta! Împreună am trecut prin sute de moment grele, delicate și alte sute de momente în care viața părea paradis. Am fost împreună prin tot acest proces și îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi că mi-a dat ocazia asta. Ești cea mai bună prietenă a mea, confidenta mea iar eu voi fi la rândul meu. Te iubesc!

28. De când eram copii visam la ziua în care vom fi mari, vom conduce o mașină sau vom merge la cinema și vom fi cele mai fericite persoane de pe fața Pământului. Mă gândesc la zilele alea și mi se strânge sufletul de dor! Te iubesc, sora mea dragă! Îți doresc mulți, mulți ani plini de dragoste la cote maxime și un strop de aventură. Meriți ca tot binele din lume să se adune la tine în suflet și in minte!

Citește și:

29. La mulți ani persoanei care are un sfat pentru orice problemă! Sunt atât de norocoasă să am alături o persoana atât de înțeleaptă și de blândă cum ești tu, sora mea iubită! Îți mulțumesc pentru asbolut toate lucrurile pe care le-ai făcut pentru mine! Voi fi veșnic recunoscătoare și pot spera că îți pot întoarce măcar jumătate din fericirea și liniștea pe care mi-ai insuflat-o tu! La mulți ani fericiți!

Mesaje pentru sora mea: Te iubesc!

30. Te iubesc din suflet, draga mea soră! Ești unul dintre cei mai frumosi, mai sinceri și mai buni oameni pe care i-am cunoscut vreodată. Îți datorez o mare parte din ceea ce sunt astăzi pentru ca m-ai îndrumat pe tot parcursul dezvoltării mele și ai avut grija să învăț atât din greșelile mele cât și ale tale. Îți doresc tot binele și toată fericirea din lume și sper ca Dumnezeu să îți dea toate lucrurile extraordinare pe care le meriți! La mulți ani!

Citește și:

31. Ai fost alături de mine în cele mai negre zile ale mele și nu știu dacă voi putea să îți mulțumesc suficient în viața asta! Astăzi, însă, este despre tine! Astăzi celebrăm zâmbetul tău molipsitor, starea ta de spirit pe care o iubim cu toții și pozitivitatea ta. Ești un om absolut minunat și fiecare persoană care a avut privilegiul să te cunoască poate confirma. La mulți ani, draga mea! Te iubesc mai mult decât pot exprima în cuvinte!

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.