Setari Cookie-uri

9 idei geniale pentru vacanta de Paste si 1 Mai

Cum sa ai parte de o mini-vacanta de neuitat!

Mini-vacanta de 1 mai si de Paste este un prilej extraordinar pentru a avea parte de momente frumoase petrecute alaturi de familie si prieteni, de a te deconecta de la tumultul chinuitor al vietii de zi cu zi, de a face pace cu tine sau de a trai o aventura ca in povesti. Pentru ca anul acesta Sarbatoarea de Paste si 1 Mai pica in aceeasi zi, iata cateva idei interesante pentru a avea parte de niste momente incredibile.

Ce poti face in vacanta de Paste si 1 mai

1. Cursuri de echitatie

idei pentru vacanta de paste
Foto: Ahturner, Shutterstock

Echitatia este unul dintre cele mai frumoase sporturi din lume si unul pe care putini au ocazia sau se gandesc sa-l practice. Sportul calariei iti poate oferi senzatii uimitoare si niste trairi interioare pe care niciun alt sport nu ti le ofera. Senzatia de libertate totala, de aventura si curaj. Daca nu ai incercat sa faci echitatie, acum este un prilej bun pentru a te deconecta de la tot si a avea parte de niste zile inedite.

Citește și:

2. O calatorie magica la Disneyland Paris

vacanta de paste

Disneyland este acel loc mirific in care toate povestile devin realitate si in care orice copil sau adult se poate bucura alaturi de personajele preferate din desene si din basme. Acolo vei avea parte de cele mai frumoase atractii, spectacole si parade, vei putea face cunostinta cu personajele Disney si te vei simti din nou ca un copil.

3. Aventura din plin la Edenland Park



Un taram al distractiei in mijlocul padurii unde poti avea parte de niste clipe fascinante alaturi de familie sau prieteni. Parcul se afla langa Bucuresti, mai exact in Balotesti, strada Cantonului. Poti petrece o zi intreaga acolo bucurandu-te de plimbari cu bicicleta prin padure, sarituri in gol, ateliere de pictura, tras la tinta sau diferite trasee spectaculoase. Noaptea o poti petrece intr-una din casutele in copaci, singurul loc din Romania unde exista asa ceva.

Citește și:

4. Sunwaves Festival

vacanta de 1 mai

Impatimitii de distractie care vor sa petreaca sarbatorile intr-un mod inedit cu agitatie, muzica si voie buna, pot sa mearga la Mamaia la Sunwaves, un festival dedicat muzicii electronice. Anul acesta, incepand cu 28 aprilie si pana pe 2 mai va avea loc a-19-a editie Sunwaves, un eveniment asteptat cu sufletul la gura de fanii acestui gen muzical si nu numai. Vor fi 4 zile epice, 4 zile in care va avea loc o poveste muzicala electronica, iar Mamaia se va transforma in punctul de reper in materie de house si techno.

5. Baile Tusnad

vacanta de paste

O statiune balneo-climatica deosebita aflata in judetul Harghita, in cheiurile Oltului la o altitudine de 650 m. Poti descoperi izvoare cu ape minerale, lacuri, paduri, biserici superbe si traditii romanesti autentice.

6. Zbor cu balonul

idei pentru vacanta de paste Foto: LittleStocker, Shutterstock

Daca vrei sa ai parte de o experienta de neuitat cu ocazia sarbatorilor de Paste din acest an incearca o calatorie magica la inaltime. Daca nu ai teama de inaltime, nu trebuie sa treci prin viata fara sa incerci, macar o data, sa zbori cu balonul. Pretul poate fi destul de piperat, insa daca iti iei prietenii si familia costurile sunt mult mai avantajoase.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.