Setari Cookie-uri

Imbraca-te in stilul Lanei del Rey! 5 idei de outfit!

Cand ma gandesc la Lana del Rey, mi-o imaginez pe aceasta intr-un bar vechi, sorbind sampanie cu elita glam-ului Hollywoodian. Nonsalanta cu care imbraca rochii demne de dineuri oficiale, doar pentru a calatori pe locul din spate a unei motociclete prafuite, o plaseaza pe aceasta, cel putin pentru mine, la aceeasi masa cu Grace Kelly.

Cu un stil vestimentar bine definit, ce aminteste de decadenta unor epoci de aur, de mult apuse, cum sunt anii '60 si 70', dar si cu o atitudine asumata de bad girl, specifica anilor ', Lana del Rey, ma convinge ca nu este iesit din comun sa ies in strada, ziua in amiaza mare, imbracata de gala, doar pentru a bea o cafea.


Nu pot sa nu admir feminitatea, increderea si senzualitatea, pe care artista o emana prin toti porii. Machiajul perfect, coafura vintage, si accesoriile de inspiratie hip-hop fac din Lana un fashion icon.

Cred ca nu ne-ar strica nici noua putina incredere si atitudine, iar Lana este perfecta ca sursa de inspiratie in acest sens.

Rochie (49.29€), Diadema cu flori (16.90€)

Born to Die

Ceea ce admir cel mai mult la Lana del Rey este, probabil, faptul ca poate imbraca o rochie de 10 milioane de dolari fara a parea ridicola, chiar daca o face doar pentru a sta la coada la paine. Imi place ca se joaca cu femitatea ei si isi asuma fiecare tinuta. Nu asta ar trebui sa facem si noi? Pentru ca pana la urma...suntem toate "Born to die"!

Citește și:

Rochie (67.60€)

Summertime Sadness

Un alt lucru care o defineste pe artista sunt rochiile scurte, cu taieturi simple, in culori diafane, care ii accentuaza feminitatea si senzualitatea, fara a o vulgariza si o transforma intr-o Lolita moderna.


Pentru un look sexy, dar plin de mister, Lana apeleaza la fustele cu talie inalta cu pliuri largi, pe care le completeaza cu bustiere de inspiratie vintage.

Fusta alba (239,99 lei), Fusta cu imprimeu floral (181.68€)

The girl next door

Cand nu matura solul cu trena unei rochii luxoase, Lana se joaca de-a fata de vizavi. Imi place look-ul inocento-provocator pe care il obtine cu camasile incheiate pana la ultimul nasture, peste care trage o bluza si la care adauga legendara fusta in A.

Camasa (189,99 lei), Bluza (15,96 Lei), Fusta (28.17€), Pantofi (129 lei)

Brooklyn Baby in stilul anilor '60

Rochiile de inspiratie retro ale Lanei, imi amintes de sofisticatele femei din Mad Men (daca nu ai vazut inca serialul ti-l recomand. Nu doar pentru actiune, dar si pentru jurnalul de fashion).

Citește și:

Rochie alba (879,99 lei), Rochie Indigo (254,99 lei)


Propun sa furam putin de la Lana del Rey si sa ne lasam inspirate de atitudinea ei si sa punem mai mult accent pe feminitatea noastra.

Sursa foto homepage: instagram.com/lanadelrey

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.