Setari Cookie-uri

Alfabetul dragostei: Cele mai frumoase citate despre iubire dupa Deepak Chopra

Fericirea este o urmare a intamplarilor la care nu ne opunem.

Deepak Chopra s-a nascut in 1947 in New Delhi si este una dintre cele mai cunoscute si in acelasi timp una dintre cele mai controversate figure ale miscarii New Age. Desi visul sau din copilarie a fost sa devina jurnalis, Chopra a studiat medicina iar astazi este medic Ayurveda, promotor de medicina alternative si scriitor.

Atentie

Atentia energizeaza, iar intentia transforma.

Binecuvantare

Atunci cand va intalniti cu cineva, ii puteti oferi in tacere o binecuvantare, ii puteti dori fericire, bucurie, un suras. Acest tip de daruire tacuta este foarte puternic.

Corp

Corpul nostru se afla intr-un schimb constant cu corpul universului; mintea noastra interactioneaza dinamic cu mintea cosmosului.

Creativitate

Incertitudinea reprezinta solul fertil al creativitatii pure si al libertatii.

Daruire

Luati decizia sa daruiti oriunde v-ati afla, tuturor celor cu care va intalniti. Atat timp cat veti darui, veti primi. Cu cat veti darui mai mult, cu atat mai mare va deveni increderea dumneavoastra in efectele miraculoase ale acestei legi a daruirii.

Citește și:

Dialog

Dialogul interior al oricarei celule din corpul uman este acesta: "Cum pot sa ajut?"

Dreptate

Daca ii veti observa pe cei din jur, veti constata ca ei isi pierd 99% din timp in incercarea de a-i convinge pe ceilalti de dreptatea lor.

Erou

In adancul naturii sale, fiecare persoana este destinata sa fie eroul sau eroina unei eterne povesti de dragoste.

Fericire

Fericirea este o urmare a intamplarilor la care nu ne opunem.

Fericire

Scopul vietii este expansiunea fericirii.

Ganduri

A gandi inseamna a practica chimia mintii.

Holistic

Foarte multi oameni cred ca inima este patetica si sentimentala. In realitate, lucrurile nu stau deloc asa. Inima este intuitiva, holistica, relationala si contextuala.

Inima

De multe ori ea nu pare deloc rationala, dar inima are o capacitate de calcul care depaseste cu mult in precizie limitele gandirii rationale.

Citește și:

Vizionare placuta


Carmen este redactor-șef Kudika.ro și scrie de când își aduce aminte. A început cu integrame sustrase pe furiș de la tatăl ei și 30 de ani mai târziu se relaxează...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.