Setari Cookie-uri

Alfabetul dragostei: Cele mai frumoase citate despre iubire dupa Deepak Chopra

Fericirea este o urmare a intamplarilor la care nu ne opunem.

Iubire

Cunoasterea si practica legilor spirituale ne permit sa intram in armonie cu natura, creand ceea ce avem nevoie intr-o stare de bucurie si iubire, dar si de detasare.

Iubire

Efortul devine minim atunci cand actiunile noastre sunt motivate de iubire, caci natura este creata de energia iubirii.

Judecata

Judecata se refera la evaluarea permanenta a lucrurilor ca fiind bune sau rele, corecte sau gresite. Atunci cand evaluam, clasificam, analizam in permanenta lucrurile, cand punem etichete pretutindeni, noi dam nastere la foarte multe turbulente in dialogul nostru interior. Aceste turbulente blocheaza fluxul de energie intre noi si campul potentialitatii pure, pentru simplul motiv ca noi "ratam" intervalul dintre gandurile noastre, singurul in care putem sesiza linistea.

Karma

Atat timp cat karma are un sens evolutionist (progresiv) – deopotriva pentru Sine si pentru cei afectati de Sinele nostru – fructele ei vor fi fericirea si succesul.

Citește și:

Moment

Indiferent daca ne confruntam cu un tiran, cu o persoana enervanta, cu un prieten sau un dusman, important este sa nu ne pierdem cumpatul, sa ramanem neschimbati: "Acest moment este exact asa cum ar trebui sa fie".

Natura

Pestii nu invata sa inoate, inoata pur si simplu. Florile nu fac eforturi ca sa infloreasca; infloresc pur si simplu. Pasarile nu invata sa zboare, ci zboara direct. Aceasta este natura lor inerenta.

Nevoie

Orice relatii am atras in viata noastra in clipa prezenta, ele reprezinta cu siguranta cele de care avem cea mai mare nevoie acum.

Noroc

Norocul nu este altceva decat momentul in care starea de deschidere interioara si ocazia se intalnesc fata in fata. Cand cele doua devin una, fiind dublate si de o stare de martor al haosului, apare inevitabil o solutie care va conduce la evolutia noastra accelerata, a noastra, dar si a celor cu care intram in contact. Aceasta este reteta perfecta a succesului, iar la baza ei sta Legea detasarii.

Citește și:

Prezent

Atunci cand urmarim banii sau puterea de dragul egoului, noi ne risipim energia urmarind iluzia fericirii, in loc sa ne bucuram de fericirea pe care ne-o ofera momentul prezent.

Vizionare placuta


Carmen este redactor-șef Kudika.ro și scrie de când își aduce aminte. A început cu integrame sustrase pe furiș de la tatăl ei și 30 de ani mai târziu se relaxează...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.