Setari Cookie-uri

Alfabetul dragostei: Cele mai frumoase citate despre iubire dupa Radu Beligan

Cred ca suntem pe pamant pentru acest lucru unic: sa iubim.

Saracie

Am fost sarac. Am avut o sansa extraordinara si am inteles ca numai prin munca pot schimba ceva in viata mea. Mi-am dorit, si am reusit, cand am ajuns la randul meu cap de familie, sa le pot sa ofer copiilor mei ceea ce n-a putut saracul tata sa imi dea. Desi el, saracul, mi-a oferit tot ce-am vrut.

Stapan

Eu m-am mutat de mult in "Beligania". Asta e "Beligania" si aici sunt stapan absolut. Aici nu ma deranjeaza nimeni, nu ma supara nimeni, aici nu intra decat cei mai buni prieteni ai mei, desi multi ar vrea sa intre in "Beligania" – unii fac cerere sa-i primesc...

Succes

Succesul timpuriu te campeaza intr-o capcana.

Talent

Sunt convins ca in fata instantelor artistice si ale constiintelor esti condamnabil daca deturnezi un talent din drumul lui sau daca nu ii dai un prilej sa se afirme intr-un fel.

Citește și:

Tinerete

Tineretea e in sine o sarbatoare, dar cand intelegem asta deja e prea tarziu.

Viata

Viata mea este linistea teatrului romanesc.

Viata

O viata traita frumos este tot ce poate dori un om, o viata bine traita.

Vocatie

Daca Dumnezeu ti-a dat un dar esti obligat sa raspunzi acestui dar. Este profund condamnabil sa lasi o vocatie in paragina, sa nu-i dai prilejul sa se implineasca sau macar sa se verifice intr-un fel.

Foto prima pagina Elnur/ Shutterstock

Vizionare placuta


Carmen este redactor-șef Kudika.ro și scrie de când își aduce aminte. A început cu integrame sustrase pe furiș de la tatăl ei și 30 de ani mai târziu se relaxează...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.