Setari Cookie-uri

Cum sa-ti intalnesti Ghidul Spiritual: Cele 3 Cai

Astfel de Ghizi sunt de obicei fiinte imateriale, repartizate inca dinaintea nasterii unei persoane.

3. Intrebati-l cum se numeste

Demonstrati-va increderea in existenta Ghidului vostru Spiritual intrebandu-l sub forma de rugaciune care este numele lui sau al ei. Poate fi un nume foarte comun sau unul mai complicat de inteles prima oara, dar e bine sa stiti cui va adresati in momentul in care vorbiti cu voce tare catre el sau ea. Chiar daca in mod normal aceste suflete nu ne sunt cunoscute in timpul vietii curente, pentru a personaliza relatia cu ele este de ajutor sa va ganditi ca aveti un aliat sau un prieten aproape. Iar orice prieten de-al vostru are cu siguranta un nume, pe care daca nu vi-l dezvaluie macar i-l atribuiti voi. Puteti face acest lucru in mod impulsiv, alegand primul nume care va trece prin cap (de obicei acesta este cel mai potrivit) sau contempland care ar fi mai mai bun. Puteti tine cont si de faptul ca exista cateva nume care se potrivesc atat femeilor cat si barbatilor deci nu aveti cum sa dati gres, indiferent de ce sex pare a fi energia pe care o simtiti in jurul vostru. Insa puteti alege doar un singur nume.

Lasati-va Spiritul sa stie ca doriti sa aveti o relatie puternica si apropiata si cum altfel puteti face asta daca nu odata cu prezentarile oficiale. Daca il intrebati cu piosenie, dorinta pura si convingere maxima care este adevaratul lui nume intr-o saptamana, zece zile sau chiar cateva saptamani veti da peste numele respectiv cu trei ocazii diferite. Numele poate aparea intr-un cantec, intr-o carte pe care va apucati sa o cititi in metrou, intr-o conversatie cu un strain sau chiar ca o vedere venita din partea unui prieten care este in concediu si de ce nu ca un grafitii aparut peste noapte pe zidurile din imprejurimi. Alte imprejurari in care va poate aparea prenumele lui sunt daca auziti pe strada pe cineva tipand dupa o cunostinta sau un foarte vechi amic, cu care nu ati mai vorbit de extrem de mult timp, dar care acum va va suna si va mentiona respectivul nume sau pur si simplu va va veni acest nume in minte fara vreun motiv anume.

Citește și:

Incercati aceste trei metode pentru a va intalni Ghidul Spiritual, pentru a-i da contur si a vi-l apropia din ce in ce mai mult. Veti lega astfel o prietenie de suflet pe viata si veti avea un „umar” pe care sa plangeti si care va va ajuta indiferent de situatie. Va fi de un real folos pentru voi sa beneficiati de o conexiune adevarata cu prietenul si protectorul vostru, care de cele mai multe ori va ramane totusi invizibil.

Foto prima pagina: Bruce Rolff, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.