Setari Cookie-uri

Alfabetul dragostei: Cele mai frumoase citate despre iubire dupa Marin Moraru

Pentru mine, culmea mizeriei este mizeria spirituala.

Florin Piersic

Florin Piersic era inca din tinerete, de pe cand era student, un mare povestitor. Facea valuri placute in jurul lui, datorita felului sau de a fi. Era un vorbitor nepretuit si de cursa lunga, povestind de una, de alta, fara sa iti dai seama cum trece timpul. Si nu numai ca nu obosea niciodata, ci din contra, acest lucru ii conferea forta sa continue.

Guverne

Prim-ministrii si guvernele vin si pleaca. Iau cu ei bogatiile acestui pamant fara sa-i traga cineva la raspundere. Nu exista raspundere ministeriala. Dam perle pe sticle colorate.

Hobby

Daca munca pe care o faci devine un hobby, atunci esti omul cel mai norocos.

Inima

Ma implic cu sufletul in tot ce fac, ma atasez de absolut orice. Am fost foarte afectat de moartea pisicii sau a cainelui, iar disparitia fiecarui om pe care l-am cunoscut sau cu care am lucrat reprezinta inca o rana care se asaza pe inima mea.

Citește și:

Invatatura

Trebuie sa invatam ce ne aduce binele. Sa inveti, de exemplu, cum sa omori fara a fi prins, este oribil. De ce sa nu invatam cum sa mirosim o floare? De ce sa nu vorbim despre asta?

Lectie

In viata de actor, cel mai mult inveti stand in arlechin, dreapta, stanga scenei, locul pe unde se intra in scena. Acolo vezi si stangaciile, vezi si cand actorul are aura. Ce inseamna aura? Cand nu mai stii de tine, nu mai stii cat timp a trecut, nici macar nu mai stii ce ai facut exact in tot timpul asta.

Lectura

Imi place nespus de mult sa citesc. Imi place sa ascult povesti, imi place sa spun povesti, imi iubesc meseria si cred ca alta nu mi-as fi ales, desi cine stie? Cred ca daca as fi ales orice alta meserie, de strungar, de exemplu, as fi facut niste piese care ar fi bucurat lumea.

Mizerie

Pentru mine, culmea mizeriei este mizeria spirituala.

Moarte

Beligan a spus ca vrea sa moara pe scena. E logic, ganditi-va, daca as croseta foarte frumos, as dori sa crosetez pana cand imi cade croseta din mana. Un cioban vrea sa faca urda si cas toata viata lui, cat timp mai poate sa poarte donita.

Citește și:

Nuc

Nu m-am nascut sub palmieri, m-am nascut sub nuc, asta e viata mea, aici s-a intamplat.

Perfectiune

Totul e perfect la un personaj bun. E chiar monoton, nu-ti atrage atentia cu nimic.

Vizionare placuta


Carmen este redactor-șef Kudika.ro și scrie de când își aduce aminte. A început cu integrame sustrase pe furiș de la tatăl ei și 30 de ani mai târziu se relaxează...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.