Setari Cookie-uri

Alfabetul dragostei: Cele mai frumoase citate despre iubire dupa Marin Moraru

Pentru mine, culmea mizeriei este mizeria spirituala.

Public

Publicul este un organism indescriptibil care respira odata cu tine. Tu il faci sa traga aer in piept, sa rada, sa planga, sa fojgaie sau sa taca. Dar eu nu ii dau identitate cand sunt pe scena.

Public

Cand sunt pe scena nu am timp sa vad publicul sau sa ma gandesc la el. Mi-l inchipui ca pe o gaura neagra, in care stiu ca exista o fiinta, cu multe capete, cu multi ochi, multe urechi si guri cascate.

Ras

Cand eram copil radeam cu pofta in fiecare zi, insa acum nu mai rad atat de des pe cat s-ar putea crede, pentru ca lumea asta ma intristeaza.

Romania

Romania nu mai e ce-a fost. Odata deschisa poarta si daramat gardul am navalit intr-o lume libera si n-am stiut ce sa facem cu libertatea noastra. Au aparut vulgaritati - crezand ca asta este normalul, au aparut alpinisti politici, au aparut hoti, finantisti de groaza.

Sarm

Stefan Banica era un om de un sarm deosebit. Era de o vibratie extraordinara, totul in jurul lui se misca cu o viteza uluitoare. Chiar si el insusi era asa, cu vorba si gesturile lui precipitate. Dar, in acelasi timp, avea nu farmec nemaipomenit, era de o mare spontaneitate si dragalasenie si de o mare colegialitate. Asta ca sa nu mai vorbim de faptul ca era si un actor extraordinar.

Citește și:

Sentimente

Cartea pe care am scris-o a fost la dorinta sotiei mele si atat. Nu imi place sa imi etalez simtamintele. Ca actor lucrez cu simtamintele scrise ale altora.

Talent

Pentru un talent adevarat, orice defect poate deveni calitate. Marile talente au capacitatea de a-si transforma micile defecte in calitati.

Teatru

De ce vin oamenii la teatru? Pentru ca suntem injectati in gena cu aceasta curiozitate de a afla despre altii.

Viata

Privind in urma, pot sa spun ca nu as schimba nimic la viata mea. Am avut o viata intensa si fericita.

Foto prima pagina Maxim Kalmykov/ Shutterstock

Vizionare placuta


Carmen este redactor-șef Kudika.ro și scrie de când își aduce aminte. A început cu integrame sustrase pe furiș de la tatăl ei și 30 de ani mai târziu se relaxează...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.