Almanahul mistic din noiembrie: Zilele magice ale lunii

Almanahul mistic din noiembrie: Zilele magice ale lunii

Afla care sunt zilele cu incarcatura energetica puternica din noiembrie

In functie de miscarile corpurilor ceresti, fiecare luna a anului are zile in care incarcatura energetica pozitiva vibreaza mai puternic decat in alte momente. In astfel de zile oamenii sunt mai conectati la puterea divina si pot atrage mai usor energia pozitiva in vietile lor. Tocmai de aceea, astazi te invitam sa descoperi zilele magice ale lunii noiembrie si care sunt micile ritualuri pe care le poti face la tine acasa pentru a-ti curata aura, pentru a-ti deschide chakrele mai usor si pentru a te bucura de vibratia astrala prielnica.

11 noiembrie – Cuadratura Jupiter – Uranus –Pluto

Cele trei mari planete vor intra in aceasta pozitie pe 11 noiembrie si vor dansa astfel pe bolta pana in aprilie 2017. In limbajul obisnuit, forma celor trei inseamna ca vom traversa momente mari de soc prin care va porni schimbarea, atat la nivel individual, cat si la nivel de comunitate. Desi cuvantul „soc” are implicatii negative, momentele declansatoare vor avea mai degraba incarcatura pozitiva datorita prezentei lui Jupiter, alintat Marele Benefic. Prin urmare, in ziua de 11 noiembrie se va pune in miscare un mecanism astral care va produce schimbari pozitive.

La nivel individual, in aceasta zi nu trebuie sa te impotrivesti noutatilor sau oportunitatilor care iti ies in cale. Este ziua in care trebuie sa spui DA, ziua in care trebuie sa crezi in tine si ziua in care trebuie sa oferi si sa atragi exclusiv energie pozitiva. Imbraca-te vesel, zambeste des si incurajeaza-te, oricat de greu ti s-ar parea momentul pe care il traversezi pentru ca uneori, binecuvantarile vin deghizate si in dureri.


Foto milaphotos/ Shutterstock

14 noiembrie – Luna Plina in Taur

Luna Plina in Taur potenteaza mult energia sexuala feminina, drept pentru care este un moment ideal pentru a aduce energie pozitiva in viata de cuplu sau pentru a rupe definitiv o relatie aduce suferinta. De asemenea, acum este momentul ideal de meditatie si introspectie in special pentru persoanele de gen feminin.

Aceastea trebuie sa se desfasoare intr-un mediu relaxant, sigur si pe cat posibil in lumina lunii. Pentru a primi raspunsurile si linistea interioara pe care le cauti, trebuie sa te asezi intr-o pozitie comoda si sa iti inchipui luna plina care pluteste deasupra capului tau. Din ea curge o lumina calda, subtila si placuta care te invaluie ca intr-o mantie protectoare. Acum este momentul sa privesti cu sinceritate in tine si sa iti pui toate intrebarile la care doresti raspuns.

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri