Setari Cookie-uri

Vedete oportuniste: Va declar prost si hotie

Care este cea mai simpla metoda de a face bani, daca esti tanara, frumoasa, ai un oarecare talent sau cu siguranta atuuri care sa compenseze lipsa acestuia? Desi, daca privim lucrurile mai putin critic,exista si metode “alternative” de exprimare a talentui, iar acum domeniile de exprimare s-au diversificat si s-au modernizat. Cert este ca anumite calitati innascute exista, si ele se dezvolta in timp, si daca nu, se pot chiar suplimenta. Iar binevoitori care sa sustina talentele exista. In special barbatii trecuti de anumite varste au un fler incredibil in a recunoaste o tanara cu potential real. Sau poate ca ele, spirite tinere si intreprinzatoare, isi doresc atat de mult sa-si afirme talentul, incat intuiesc imdiat dorintele binevoitoare.

Intre timp insa, el isi rasfata mai tanara sotie, oferindu-i diferite cadouri extravagante, bijuterii pe care ea le afisa cu mandrie, o casa in Texas, in valoare de un milion de dolari, si multe, multe altele. In timpul casniciei, cei doi au trait mai mult separati, ea locuind in Los Angeles si fiind implicata in mai multe relatii extraconjugale, iar el, la ferma din Texas. La numai treisprezece luni de la casatorie, in anul 1995, Howard Marshall a murit.

Desi nu era trecuta in testament, Anna a reclamat jumatate din averea decedatului ei sot. Ea s-a luptat in instanta cu unul dintre fii lui Marshall, E. Pierce Marshall. Pentru un timp si-a unit fortele cu James Howard Marshall III, un alt fiu al afaceristului,care fusese la randul lui exclus din testament. Lupta a continuat pana in anul 2006, cand Pierce Marshall a decedat.

In ultimii ani de viata, Anna era de nerecunoscut, luase foarte mult in greutate. Ea a fost gasita moarta in camera sa dintr-un hotel din Florida, in data de 8 februarie 2007. Cu cinci luni inainte, Anna daduse nastere unei fetite. In urma ei, a lasat aceasta fetita a carei paternitate(necunocuta) era disputata de diferiti barbati, pentru bani, si procesul pentru averea lui Marshall inca neincheiat.

Nimeni nu spune mai bine povestea Annei decat baietii de la Ca$$a Loco




Din categoria: “Fericiti cei saraci... cu duhul”

Dar si Romania se poate lauda cu o bomba sexy, asemeni Annei in zilele ei bune: Simona Sensual. S-a facut cunoscuta prezentand rubrica meteo in Libertatea, in tinute...hm, tinute bine alese. Ce mai stim despre Simona Sensual? Nimic in mod deosebit. Decat ca este o vedeta. Si este blonda, si are bustul generos, si totusi nu este multumita de fizicul ei, pentru ca iata, inca nu i-a adus barbatul care sa o tina in puf. Dar a castigat totusi suficient cat sa-si pompeze usor fizicul spre noi dimensiuni. Usor, in punctele esentiale: fund, sani si buze. Si sa-si lucreze putin si nasul. In presa au aparut deja poze cu noul fund al Simonei. Toate-s vechi si noua toate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.