Setari Cookie-uri

Vedete oportuniste: Va declar prost si hotie

Care este cea mai simpla metoda de a face bani, daca esti tanara, frumoasa, ai un oarecare talent sau cu siguranta atuuri care sa compenseze lipsa acestuia? Desi, daca privim lucrurile mai putin critic,exista si metode “alternative” de exprimare a talentui, iar acum domeniile de exprimare s-au diversificat si s-au modernizat. Cert este ca anumite calitati innascute exista, si ele se dezvolta in timp, si daca nu, se pot chiar suplimenta. Iar binevoitori care sa sustina talentele exista. In special barbatii trecuti de anumite varste au un fler incredibil in a recunoaste o tanara cu potential real. Sau poate ca ele, spirite tinere si intreprinzatoare, isi doresc atat de mult sa-si afirme talentul, incat intuiesc imdiat dorintele binevoitoare.

Acum, poate ca cei doi chiar se iubesc. Putem noi sa afirmam contrariul? Nu o facem. Observam numai cat este de norocoasa Gabriela. Mai ales ca ei au planuri foarte serioase, si, conform declaratiilor lui Opik, relatia lor se bazeaza pe intelect si nu pe sex. Aveam dubii in ceea ce-l priveste, pentru ca nu am o parere foarte buna despre anumiti politicieni, insa de Gabriela nu m-am indoit niciodata, m-a impresionat inca de la primele acorduri muzicale. Nu i-am observat deloc tinuta sumara, nici miscarile provocatoare, eram mult prea concentrata pe mesajul versurilor.

Paza buna trece primejdia grea

Din pacate nici barbatii inteligenti nu iau intotdeauna cele mai intelepte decizii atunci cand vine vorba de femei. Intr-o astfel de situatie se gaseste talentatul compozitor si intrepret, Paul McCartney. Fostul membru The Beatles a fost casatorit pentru foarte mult timp (din 1969) cu Linda Eastman, cunoscuta ca Linda McCartney. Cei doi au avut o relatie model, insa, din pacate, dupa o indelungata lupta cu cancerul de san, Linda a murit in anul 1998.

Dupa unele relatii de scurta durata, in anul 2002 Paul McCartney s-a casatorit cu Heather Mills, o fosta prostituata de lux. Relatia lor s-a deteriorat treptat, iar in anul 2006 s-au despartit.

Pana aici, nimic neobisnuit. Insa problemele acum incep. Cuplul nu a semnat un contract prenuptial, astfel incat Heather a considerat ca ar merita o buna bucatica din averea de 700 de milioane de dolari a cantaretului. Avere pentru care el chiar a muncit. Nimeni nu poate sa conteste valoarea acestui om.

Acest proces de divort ar putea sa fie cel mai scump din istoria Marii Britanii. Ea a incercat sa ajunga la o intelegere cu viitorul fost sot, insa acesta nu s-a lasat induplecat. Motivul principal se pare ca ar fi decizia acesteia de a scrie o carte despre relatia lor, desi semnase un pact de confidentialitate. Imi pun intrebarea: de ce s-a semnat acest pact de confidentialitate si nu si un contract prenuptial? Drept urmare, cei doi sunt acum hotarati sa se distruga reciproc. Si pana acum se descurca destul de bine, pentru ca acest proces indelung mediatizat numai placut nu poate sa fie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.