Setari Cookie-uri

Vedete oportuniste: Va declar prost si hotie

Care este cea mai simpla metoda de a face bani, daca esti tanara, frumoasa, ai un oarecare talent sau cu siguranta atuuri care sa compenseze lipsa acestuia? Desi, daca privim lucrurile mai putin critic,exista si metode “alternative” de exprimare a talentui, iar acum domeniile de exprimare s-au diversificat si s-au modernizat. Cert este ca anumite calitati innascute exista, si ele se dezvolta in timp, si daca nu, se pot chiar suplimenta. Iar binevoitori care sa sustina talentele exista. In special barbatii trecuti de anumite varste au un fler incredibil in a recunoaste o tanara cu potential real. Sau poate ca ele, spirite tinere si intreprinzatoare, isi doresc atat de mult sa-si afirme talentul, incat intuiesc imdiat dorintele binevoitoare.

Loredana, alta membra a trupei, obisnuia sa se prezinte ca fiind disponibila, negand relatiile care i se atribuiau. Totusi ea nu s-a jenat sa accepte, anul trecu, un cadou in valoare de 25.000 de euro. Dar poate ca fata este doar finuta, si stie ca nu este frumos sa refuzi un dar facut din suflet si rupt din portofel. Cine este barbatul care i-a oferit cadoul? Pentru a doua oara cand ne intalnim cu el: Fernando Enciu. Se pare ca barbatul are o pasiune pentru femeile blonde in Peugeot. Ea a mai avut o relatie indelung mediatizata cu Claudiu Patrascu, baiatul cu banii lui tata, mare amator de femei.

Andreia insa nu are o lista foarte lunga, singura relatie prin care a stat in atentia presei fiind cea cu Ion Ion Tiriac. Unul dar bun. Si desi ea spera la mult mai mult, el a avut alte planuri. E drept ca Ion Ion a avut de unde sa aleaga, pe lista lui de cuceriri figurand si Maria Marinescu, cea care i-a fost sotie pentru numai trei luni. Si care si-a ratat si sansa de a se casatori cu unul dintre cei mai profitabili fotbalisti din Romania, Cristi Chivu.

Una din doua

O jumatate din trupa Cheeky Girls se pare ca este mai norocoasa decat cealalta: Gabriela Irimia. Ea l-a intalnit in toamna anului 2006 pe politicianul britanic Lempbit Opik, si, conform spuselor ei, a fost dragoste la prima vedere. El avea 41 de ani, ea 24. Parlamentarul liberal-democrat era implicat pe atunci intr-o relatie de 14 ani cu o prezentatoare meteo, cu care era si logodit. Criteriile dupa care el isi alege prietenele devin oarecum usor de inteles. Din pacate nici britanicii nu sunt atat de rafinati pe cat se spune. Colegii lui din Parlament nu au ratat ocazia de a-l sicana, cantandu-i “The Cheeky Song”. Asta este inca o dovada a succesului de care s-a bucurat melodia in Marea Britanie. Fetele au inregistrat si un record, probabil ca este prima melodie romaneasca ce s-a facut auzita din Palatul Westminster, intonata chiar de parlamentari. Si poate ca ei au cantat-o si mai bine, nici nu era prea dificil.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.