Setari Cookie-uri

Vedete oportuniste: Va declar prost si hotie

Care este cea mai simpla metoda de a face bani, daca esti tanara, frumoasa, ai un oarecare talent sau cu siguranta atuuri care sa compenseze lipsa acestuia? Desi, daca privim lucrurile mai putin critic,exista si metode “alternative” de exprimare a talentui, iar acum domeniile de exprimare s-au diversificat si s-au modernizat. Cert este ca anumite calitati innascute exista, si ele se dezvolta in timp, si daca nu, se pot chiar suplimenta. Iar binevoitori care sa sustina talentele exista. In special barbatii trecuti de anumite varste au un fler incredibil in a recunoaste o tanara cu potential real. Sau poate ca ele, spirite tinere si intreprinzatoare, isi doresc atat de mult sa-si afirme talentul, incat intuiesc imdiat dorintele binevoitoare.

A participat si la o prezentare de moda, si i-a frant inima unui octogenar arab, care era indragostit de mai mult timp de ea. A mai avut o relatie si cu Leo de la Strehaia, cu Ciprian, baiatul Irinei Loghin, s-a scris despre ea ca ar fi fost impreuna cu Ilie Dumitrescu, insa acesta a negat zvonurile, spunand ca a fost vorba numai despre un schimb de SMS-uri. Se pare ca fata stie sa si scrie. A aspirat la iubirea celebrului fotbalist Ronaldo, si si-a declarat sustinerea pentru cauza lui Cristian Cioaca, sotul Elodiei, infiintandu-i un fan-club.

Este si intreprinzatoare si ii plac politistii. Dar nu la fel de mult ca fotbalistii. Desi ea zice ca si canta, ar renunta oricand la muzica pentru a deveni impresar de fotbal, usurandu-si astfel accesul la inima si buzunarele acestora. Este si membru PD, deci sa nu va surprinda daca o vom vedea sustinand drepturile femeilor blonde, alaturi de Elena Udrea. Fata este activa si are perspective serioase, desi a ratat cateva sanse pana acum. Dar pentru asta s-au inventat silicoanele: sa ofere noi oportunitati femeilor care isi doresc sa intalneasca dragostea adevarata. Nu de alta, dar intretinerea silicoanelor presupune niste costuri suplimentare. Si a primit si un Peugeot de la italianul Fernando Enciu, un afacerist miliardar. Ceva tot trebuie sa faca si ea bine.



Cele trei “gratii”


Fetele de la Trident sunt si ele extrem de eficiente cand vine vorba sa-si deschida calea spre pantalonii cu buzunare generoase ale barbatilor. Recunosc cu rusine si parere de rau ca nu cunosc nicio melodie interpretata de ele, insa zvonurile in legatura cu numeroasele lor legaturi amoroase nu aveau cum sa-mi scape. Poate numai daca alegeam sa-mi astup urechile si sa ma leg la ochi, as fi reusit sa nu cunosc unele dintre relatiile Roxanei de la Trident. Ea a fost cu Dan Chisu (bun barbat, si burlac, si instarit) si cu Dan Bittman (oare cine nu cunoaste povestea?). Amandoi au fost insa lasati cu buzele umflate, si buzunarele probabil tocmai invers, pentru tenismanul Dinu Pescariu. Se pare ca l-a cucerit pana si pe Michael Bolton, care ar fi vrut sa colaboreze cu intrega trupa numai de dragul ei, si s-ar fi intalnit si cu Cabral. Ultima relatie mediatizata a Roxanei a fost cea cu Dean Possenniskie, vicepresedintele MTV Europa. Dar cine stie, urmarindu-i evolutia, am spune ca ea chiar are sansa de a extrage lozul cel mare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.