Setari Cookie-uri

Vedete oportuniste: Va declar prost si hotie

Care este cea mai simpla metoda de a face bani, daca esti tanara, frumoasa, ai un oarecare talent sau cu siguranta atuuri care sa compenseze lipsa acestuia? Desi, daca privim lucrurile mai putin critic,exista si metode “alternative” de exprimare a talentui, iar acum domeniile de exprimare s-au diversificat si s-au modernizat. Cert este ca anumite calitati innascute exista, si ele se dezvolta in timp, si daca nu, se pot chiar suplimenta. Iar binevoitori care sa sustina talentele exista. In special barbatii trecuti de anumite varste au un fler incredibil in a recunoaste o tanara cu potential real. Sau poate ca ele, spirite tinere si intreprinzatoare, isi doresc atat de mult sa-si afirme talentul, incat intuiesc imdiat dorintele binevoitoare.

Si barbatii...

Dar nu numai femeile vaneaza banii barbatilor, se poate intampla si invers.

Cris Jud este un astfel de exemplu. Dansator in trupa lui Jennifer Lopez, el a reusit sa devina sotul frumoasei cantarete. S-au intalnit la filmarile videoclipului “Love don’t cost a thing”. Casnicia lor a durat mai putin de un an, din septembrie 2001 pana in iunie 2002. Oficial divortul s-a incheiat in 2003. Si J.Lo a facut greseala de a nu semna un contract prenuptial. Ea a trebuit sa-i plateasca lui Jud 6,6 milioane de dolari, pentru ca acesta sa nu divulge presei amanunte despre casnicia lor. Oare ce secrete ascundea Jennifer, incat a trebuit sa cumpere tacerea fostului ei sot?

Copyright imagine © HFPA

Si Victoria Principal (poate v-o mai amintiti pe Pamela din Dallas) a trecut printr-o experienta neplacuta din acelasi motiv. Totusi la ea a fost mult mai dureros. Dupa 21 de ani de casnicie, Victoria s-a despartit de chirurgul estetician Harry Glassman, iar motivul divortului a fost violenta acestuia. Agresivitatea lui nu era tocmai necunoscuta publicului, deoarece in 2002 actrita a fost internata in spital, prezentand vanatai pe fata si pe gat. In schimb, Glassman sustinea ca Victoria era alcoolica. Desi cei doi semnasera un contract prenuptial , in cele din urma acesta nu a mai fost luat in seama, iar averea lor a fost impartita pe jumatate. Asta in ciuda faptului ca ea era cea care contribuise in cea mai mare masura la ogonisirea averii, mai ales datorita liniei proprii de produse cosmetice, care s-a bucurat de un mare succes.

Au existat insa si celebritati mai putin naive. Halle Berry a fost salvata de contractul prenuptial in momentul in care a divorta de Eric Bennet, care ravnea la o parte din averea ei.

Chiar si Britney Spears a semnat un contract prenuptial cand s-a casatorit cu Kevin Federline, astfel incat ea nu a fost obligata sa ii plateasca foarte mult in urma divortului (se pare ca mai putin de un milion de dolari). Platise insa suficient in timpul casatoriei, caci Britney este cea care l-a facut pe Kevin un star, iar el nu a trebuit decat sa spuna “da” la momentul potrivit.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.