Setari Cookie-uri

Tainele telepatiei

Transmiterile telepatice sunt mentionate inca din cele mai vechi scrieri, incluse bineinteles in categoria fenomenelor neobisnuite carora oamenii le-au dat interpretari din cele mai diverse si fantastice, mistice, incarcate de superstitii.

De-a lungul timpului s-au realizat numeroase studii controlate care si-au propus sa demonstreze capacitatea omului de a transmite ganduri unei alte persoane. Foarte multe au obtinut rezultate pozitive si valide, care exclud probabilitatea ca rezultatele sa se fi obtinut prin sansa.

S-a constatat ca mesajul telepatic este incarcat cu informatie, insa suportul acesteia inca nu se cunoaste sigur si nici mecanismul de emisie si de receptie. De cele mai multe ori s-a constata ca mesajele sunt transmise sub forma de imagini si ca pot sa strabata orice distante si depasesc orice bariere materiale.

In timpul receptiei, subiectul care primeste informatia suporta unele modificari ale activitatii fiziologice, precum: variatia volumului sangvin, modificari ale undelor cerebrale si modificari ale biocampului. Calitatea mesajului receptionat depinde de claritatea cu care el este formulat in mintea celui care transmite si este usor de observat ca cele care sunt puternic incarcate afectiv se transmit mult mai usor.

Citește și:

Un articol de : Lucia Ionescu

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.