Setari Cookie-uri

Topul barbatilor sexy si gay

Sunt celebri, indragiti de public, talentati, mai mult sau mai putin frumosi, dar cu siguranta sexy si... cat se poate de gay.

Sunt celebri, indragiti de public, talentati, mai mult sau mai putin frumosi, dar cu siguranta sexy si... cat se poate de gay. Unii dintre ei si-au recunoscut din proprie initiativa inclinatiile sexuale, altii au fost deconspirati in urma unor scandaluri sexuale.In anumite cazuri nu a fost nicio surpriza, existand suspiciuni de foarte mult timp insa altii si-au socat fanii recunoscandu-si preferintele pentru barbati. Pentru ca vorbim despre ce am avut si ce am pierdut din randul vedetelor masculine, din punctul de vedere al femeilor.
Sa fie oare adevarat ca toti barbatii buni sunt fie casatoriti, fie homosexuali? Analizati clasamentul nostru si dati-va cu parerea, desi personal as putea sa identific cativa barbati buni in randul vedetelor care nu sunt nici casatoriti, nici homosexuali. Evident ca optimismul meu se opreste aici, pentru ca recunosc ca ei exista, pentru a nu intra in pielea vulpii care nu ajunge la struguri. Am uitat pe cineva? Sunteti libere sa completati clasamentul, oricat de dureros ar fi.

Citește și:

10. Lance Bass

Fostul membru al popularei trupe 'N Sync, din care a facut parte si Justin Timberlake, a recunoscut ca este gay dupa ce trupa s-a despartit. El a vorbit pentru prima data despre inclinatiile sale in iulie 2006, cand declara in exclusivitate pentru publicatia “People" ca atata timp cat a facut parte din formatia ‘N Sync nu a putut sa vorbeasca despre preferintele sale de teama sa nu afecteze succesul trupei: “Wow, daca as fi vorbit cu cineva despre asta ar fi fost de rau. Asa ca nu am vorbit.” Apreciem altruismul desi este greu de crezut ca acesta a fost singurul motiv pentru care el a pastrat tacerea. Cu siguranta multe fane ale trupei ar fi fost dezamagite pe atunci sa afle secretul lui Lance. In timp insa popularitatea i-a mai scazut si sinceritatea lui nu a facut cine stie ce senzatie.

9. T. R. Knight

Citește și:

Interpretul timidului si simpaticului George O'Malley din serialul "Anatomia lui Grey" a recunoscut in mod oficial si in exclusivitate ca este homosexual pentru aceeasi publicatie “People” in octombrie 2006.El declara pe atunci ca a vrut sa puna capat zvonurilor care circulau pe seama preferintelor sale insa in continuare isi doreste sa pastreze discretia in legatura cu viata sa privata. “Sper ca faptul ca sunt homosexual nu este cel mai important lucru vizavi de persoana mea.”

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.