Setari Cookie-uri

Topul barbatilor sexy si gay

Sunt celebri, indragiti de public, talentati, mai mult sau mai putin frumosi, dar cu siguranta sexy si... cat se poate de gay.

5. Sir Elton John

Nu este niciun secret: Elton John este homosexual. Desi nu este un secret nici faptul ca nu este tocmai cel mai atragator barbat, cu toate ca recunosc, canta foarte bine si are o serie de balade cu care cu siguranta ar fi convins multe femei. La inceput el a sustinut ca este bisexual, declarand acest lucru intr-un interviu pentru publicatia “Rolling Stone”, in anul 1976. Dupa un mariaj esuat cu Renate Blauel el a recunoscut oficial ca este gay. In 1993 l-a intalnit pe David Furnish si in 2005 cei doi au devenit primul cuplu homosexual care si-a legalizat relatia in Marea Britanie.

4. Richard Chamberlain

Frumosul actor, adorat de femeile din Romania pe vremea cand interpreta rolul sarmantului preot in miniserialul “Pasarea Spin” sau rolul enigmaticului Conte de Monte Cristo, este cu siguranta o pierdere importanta pentru reprezentantele sexului frumos. Desi mai corect ar fi sa folosesc timpul trecut, pentru ca acum a ajuns la o varsta venerabila care ne permite sa ne relaxam si sa nu mai suspinam trist dupa el. Cu toate ca preferintele sale sexuale erau cunoscute inca din 1989, el a recunoscut oficial ca este gay abia in 2003, la varsta de 69 de ani. Probabil ca a asteptat si el sa se mai stinga suspinele. Isi merita insa cu siguranta locul in topul nostru.

Citește și:

3. Michael Stipe

In anul 2001 solistul de la R.E.M. a decis sa puna capat zvonurilor si a recunoscut oficial ca este gay. Nu a fost o surpriza si nici un mare soc, el fiind intotdeauna apreciat pentru calitatile artistice si nu pentru cele fizice. Desi exercita o atractie greu de definit chiar si asa, fara par si fara prea multi muschi care sa il propulseze in topurile celor mai sexy barbati. I-am facut noi dreptate si i-am acordat locul trei in acest top.

2. Freddie Mercury

Desi a avut o relatie indelungata cu prietena lui Mary Austin, in anul 1974 el a recunoscut oficial ca este homosexual intr-un interviu acordat publicatiei “New Musical Express”: “Sunt la fel de gay ca o narcisa galbena, dragii mei!” Si a facut-o in stilul lui unic, irepetabil. Freddie a fost atat de talentat si carismatic incat inclinatiile sale sexuale reprezinta ultimul criteriu dupa care ar ar putea sa fie judecat. Desi ar fi fost un privilegiu pentru orgoliul feminin ca sursa lui de inspiratie sa fi fost o muza cu forme si caractere feminine.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.