Setari Cookie-uri

Topul barbatilor sexy si gay

Sunt celebri, indragiti de public, talentati, mai mult sau mai putin frumosi, dar cu siguranta sexy si... cat se poate de gay.

1. George Michael

A fost fara nicio urma de indoiala un sex simbol al anilor ’80 care a facut ravagii in randul femeilor. Le-a facut sa tresalte aparand in acei blugi mulati in videoclipul “Faith” si a stors atatea lacrimi cu melodia "Careless Whisper." Insa in anul 1998 a venit bomba: Georghe Michael a fost prins intretinand relatii sexuale cu un barbat intr-o toaleta publica din Beverly Hills. Soc! nu numai ca este gay, dar chiar si modul in care s-a aflat a fost socant. La ceva timp el a recidivat si a fost fotografiat de paparazzi dupa ce a intretinut relatii sexuale cu un barbat intr-un parc din Londra. Motiv pentru care partenerul lui, Kenny Goss, cu care urma sa se casatoreasca, a rupt logodna. Se pare ca George apreciaza senzatiile tari.

Am rezervat un loc special pentru Ricky Martin. Cum insa el nu a confirmat inca daca este sau nu gay nu l-am inclus nici noi inca oficial in top.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.