Setari Cookie-uri

Topul barbatilor sexy si gay

Sunt celebri, indragiti de public, talentati, mai mult sau mai putin frumosi, dar cu siguranta sexy si... cat se poate de gay.

8. Christian Chavez

Membrul trupei mexicane RBD nu a asteptat sa se desparta de colegii lui pentru a anunta ca este gay. In plus el a fost primul star mexican care si-a recunoscut inclinatiile homosexuale dupa ce aparuse alaturi de prietenul lui in niste poze publicate pe un site de barfe. Mexicul este o tara in care homosexualitatea reprezinta un subiect tabu, asadar impactul a fost cu atat mai puternic. In plus, pentru ca socul sa fie si mai puternic, Christian era poate cel mai popular membru al trupei. Era? Probabil...

7. Darren Hayes

Cunoscut mai mult din perioada in care a fost solistul trupei Savage Garden, Darren a frant cu siguranta cateva inimi cand a recunoscut ca este homosexual. In iunie 2006 el s-a castorit cu prietenul lui, Richard Cullen, cu care avea o relatie de aproximativ doi ani, punand astfel capat speculatiilor care se faceau pe seama inclinatiilor sale sexuale. Oficializarea relatiei s-a facut printr-o ceremonie privata in Londra. Ulterior Darren a declarat ca nu si-ar dori ca cineva care il judeca dupa inclinatiile sexuale sa ii cumpere albumele si ca este in regula pentru el sa piarda fanii care folosesc acest criteriu.

Citește și:

6. Boy George

Devenit in timp un gay icon, Boy George nu a recunoscut de la inceput ca este homosexual desi look-ul sau il trada pentru ca sincer, cunostea mai bine decat o femeie secretele machiajului. Cu toate ca evident exagera. Pe vremea cand era solistul trupei Culture Club circulau pe seama lui zvonuri conform carora ar fi fost bisexual. In 1995 si-a publicat autobiografia “Take It Like A Man” in care recunoaste ca a avut o relatie cu colegul de trupa, Jon Moss, pentru care de altfel scrisese cea mai mare parte din cantecele interpretate pe atunci de Culture Club. Boy George chiar sustine ca Moss a rupt logodna cu prietena lui pentru a fi cu el. Mai tarziu Moss a recunoscut ca l-a iubit pe George, desi era casatorit si avea chiar si copii.

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.