Setari Cookie-uri

Destainuiri fierbinti

Kudika te provoca la confesiuni! Impreuna formam o comunitate de femei moderne si inteligente, care se sprijina reciproc. Kudika iti ofera posibilitatea de a te destainui, de a discuta impreuna cu prietenele tale cele mai intime probleme, pe care nu ai avut curajul sa le discuti cu nimeni pana acum

Kudika te provoca la confesiuni! Impreuna formam o comunitate de femei moderne si inteligente, care se sprijina reciproc. Kudika iti ofera posibilitatea de a te destainui, de a discuta impreuna cu prietenele tale cele mai intime probleme, pe care nu ai avut curajul sa le discuti cu nimeni pana acum.


Aceleasi greseli... o prietena constata ca in ciuda progresului tehnicii, omul pare sa stagneze: “Omul nu mai progreseaza, intra in aceleasi greseli: fete tinere, casatoriti tineri, prieteni din copilarie se insala intre ei, se mint. Mult, este mult fals si minciuna intre oameni.” Sunteti si voi de acord?

Anabelle povesteste ca desi a intrat intr-o relatie mai mult din mila pentru barbatul mult prea indragostit de ea, ea a sfarsit prin a se indragosti iar el s-a indepartat. Explicatia pe care a gasit-o dupa indelungi cautari a fost aceea ca diferentele religioase i-au despartit: “...eu eram ortodox,el era pocait.Doua lumi paralele,care niciodata nu se vor intalni.”

Pseudonim este inselata de barbatul cu care este casatorita de patru ani si au impreuna si un copil. Cu toate astea el nu vrea sa divorteze. Ana in schimb are probleme cu fiica ei, eleva eminenta care insa de la un timp nu mai acorda importanta studiului. Care sa fie adevaratul motiv?

Intram in sfera paranormalului prin confesiunea postata de Angela23. Aceasta si-a pus intr-o seara de Boboteaza busuioc sub cap (conform datinii strabune) si a visat un barbat pe care l-a intalnit patru luni mai tarziu. Dilema ei consta in faptul ca acest barbat, care pare a-i fi sortit, este casatorit...
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.