Setari Cookie-uri

Destainuiri fierbinti

Kudika te provoca la confesiuni! Impreuna formam o comunitate de femei moderne si inteligente, care se sprijina reciproc. Kudika iti ofera posibilitatea de a te destainui, de a discuta impreuna cu prietenele tale cele mai intime probleme, pe care nu ai avut curajul sa le discuti cu nimeni pana acum

Mihabozo a incercat sexul in trei, alaturi de sotul ei si o alta femeie, iar Michel tanjeste dupa iubire, insa nu iubirea sotului ei. Gera resimte problemele ridicate de distanta care o desparte de iubitul ei, primul barbat din viata ei, in timp ce o alta cititoare recunoaste ca, desi isi iubeste partenerul, il insala tocmai din cauza distantei.

Miriam are mustrari de constiinta: a facut sex cu prietenul celei mai bune prietene. Nedumerita nu stie daca sa plece din tara pentru a locui cu barbatul care este ca un drog pentru ea, temandu-se ca relatia lor nu ar rezista.

Alynutza este intr-o situatie foarte dificila: si-a inselat iubitul, intr-o perioda nefasta, cu cel mai mare dusman al lui, iar acum acesta o santajeaza. Avril se intreaba care ar fi semnificatia viselor erotice care o nelinistesc in ultimul timp, iar o alta cititoare trece in plan real si isi insala sotul cu un barbat casatorit la randul sau, care insa a reusit sa o faca sa se simta din nou femeie. Citeste totul in confesiunea Mi-am tras-o cu altul.

Ancutza s-a culcat cu prietenul tatalui ei iar acum nu stie cum sa faca sa il indeparteze iar Nimfo se intreaba daca cei 50 de parteneri sexuali pe care i-a avut pana acum pot justifica includerea ei in categoria nimfomanelor.

O situatie pe cat de hilara, pe atat de dramatica: Dispe i-a contaminat pe iubitul ei si pe parintii acestuia cu raie. Ar mai accepta-o oare acestia daca ar sti ca ea a fost sursa?

Tu ce experienta vrei sa impartasesti. poate simti numai nevoia de a te destainui sau paote ai nevoie de un sfat. Nu ezita, intra la Confesiuni Kudika unde cu siguranta vei gasi sprijin. Te asteptam!

Kudika
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.