Setari Cookie-uri

Destainuiri fierbinti

Kudika te provoca la confesiuni! Impreuna formam o comunitate de femei moderne si inteligente, care se sprijina reciproc. Kudika iti ofera posibilitatea de a te destainui, de a discuta impreuna cu prietenele tale cele mai intime probleme, pe care nu ai avut curajul sa le discuti cu nimeni pana acum

BabyPrincess nu si-a definit inca orientarea sexuala, sau mai degraba nu intelege daca este bisexuala iar o alta cititoare are aceeasi problema cu lipsa de comunicare in cuplu si lipsa activitatii sexuale.

Imposibil dar adevarat: Eu il vreau... dar El nu ma vrea. Regasiti aici povestea unei iubiri neimpartasite. Ioana este casatorita de sase ani si are si un copil de patru ani, dar a descoperit ca sotul ei o insala. O prietena ne intreaba daca se poate numi parasuta numai pentru ca apreciaza pur si simplu sexul iar Dea, care a depasit pragul varstei de 22 de ani, nu a avut niciodata un prieten, motiv pentru care este foarte complexata.

Sunshine ne impartaseste o poveste de iubire trista... Sad love story. Desi casatorita, intalnirea cu iubitul ei din urma cu multi ani a rascolit-o, iar acum ei se iubesc platonic pe internet.

Citeste in confesiunea : “Am platit cu aceeasi... moneda” despre socotelile acestei vieti: “Asa e viata nu ne lasa niciodata cu restante…se intoarce atunci cand te astepti mai putin.”

Kitty are o poveste mult prea complicata, de aceea va invit pe toate sa ii cititi confesiunea: “E... altfel.” Adevarat!

Sarei ii este teama de casatorie, mai ales ca viitorul ei sot si-a pierdut apetitul sexual iar Laura sustine ca daca ar scrie un roman despre viata ei sexuala, acesta ar fi pura pornografie. Daca nu o credeti cititi confesiunea “Trecutul m-a facut perfecta.” Aflati totul despre esecul unei casnicii de 20 de ani citind confesiunea spusa de Mimi.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.