Setari Cookie-uri

Destainuiri fierbinti

Kudika te provoca la confesiuni! Impreuna formam o comunitate de femei moderne si inteligente, care se sprijina reciproc. Kudika iti ofera posibilitatea de a te destainui, de a discuta impreuna cu prietenele tale cele mai intime probleme, pe care nu ai avut curajul sa le discuti cu nimeni pana acum

Gelozia... poate ca uneori este justificata. Mai ales atunci cand iubitul obisnuieste sa o conduca pe o colega acasa. Voi ce parere aveti, are prietena noastra motive sa fie geloasa? Cert este ca ea asteapta sfaturi de la voi.

Mayweather are 30 de ani si se complace intr-o relatie de compromis... Afla toate amanuntele citindu-i confesiunea.

Dupa o relatie de numai trei saptamani, lady, in varsta de 20 de ani si iubitul ei de 36 de ani au hotarat sa se casatoreasca. Numai ca lady se teme ca va pierde sprijinul parintilor ei, care ar putea sa fie deranjati de diferenta de varsta.

Un alt Pseudonim, de aceasta data un barbat, sustine ca are nevoie de sfatul nostru ca de aer. Si daca ii veti citi confesiunea intitulata “Final neasteptat” veti intelege si de ce.

“Iubesc, am curaj si ma tem!” Suna ciudat si cu siguranta contradictoriu, dar pentru a va lamuri trebuie neaparat sa cititi confesiunea Mariei Popescu.

Dupa o casnicie de sase ani o cititoare isi doreste sa intre pe un drum interzis intr-o relatie stabila: “Vreau sa intru pe un drum strict interzis-infidelitate.” Motive insa exista... voi ce ati sfatui-o? In ton cu ea, o alta cititoare viseaza ca isi insala sotul.

TaTa... confesiune spusa de Eu, care nu are sentimente fata de tatal ei, sau mai degraba nutreste sentimente negative fata de omul care nu a stiut sa-i fie tata si care nu ar naste in ea regrete daca i s-ar intampla ceva rau.

Alinuta nu stie care este cel mai potrivit raspuns la vechea dilema: “A fi sau a nu fi”... fata cuminte? Mia are probleme in viata sexuala iar Ics nu reuseste sa inteleaga cum de au disparut valorile umane: adevarul, increderea, comunicarea. Si mai are o intrebare: “Eu am o intrebare dragostea aia adevarata (par de moda veche acum stiu) oare mai exista?”
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.