Setari Cookie-uri

Invingatoare in numele vietii

De curand, in luna octombrie (luna dedicata Luptei contra Cancerului la San), ne-am reamintit cu totii de aceasta ingrozitoare boala si ne-am indreptat atentia catre noi insene si catre toate femeile dragi din viata noastra. Boala loveste nu numai in corpul nostru, dar si in suflet, in identitatea noastra si in orice sentiment de feminitate de care ne bucuram. Ataca viata, visul, dragostea si de parca nu ar fi de ajuns, loveste fara mila si in familiile noastre si in cei dragi.

Cine s-ar fi gandit ca si simpatica Kelly Bundy se va lovi de aceasta boala ? Actrita in varsta de 36 de ani, castigatoare a premiului Emmy si nominalizata pentru Golden Globe, a aflat acum cateva luni diagnosticul, insa din fericire a descoperit boala intr-un stadiu incipient.
Ca si in cazul Cynthiei Nixon, si Christina a asistat la lupta mamei ei cu aceasta boala.Actrita a invins cancerul prin tratament si o dubla mastectomie.

Vedete sau femei obisnuite, intalnim numeroase exemple de la care nu putem decat sa invatam ca nimic nu este mai important decat sanatatea si viata cu toate experientele pe care ni le ofera. Important este sa apreciem ce avem, sa avem grija de noi, sa ne bucuram de tot ce traim si indiferent de ce ne rezerva viata, sa ramanem puternice si sa nu incetam sa luptam pentru noi si pentru cei din jur !

Vizionare placuta


Kudika
2 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.