Setari Cookie-uri

Compatibilitatea zodiilor: cuplurile disfunctionale

Exista cateva perechi de zodii care sunt constant testate prin piedici, in care echilibrul si armonia se poate distruge foarte usor, chiar si cu o compatibilitate foarte buna. Problema la urmatoarele perechi de zodii este ca activeaza unul altuia defectele. Dupa aproximativ 3-6 luni cand mirajul dragostei scade, cei doi iubiti, in loc sa scoata ce este mai bun unul din celalalt, activeaza exact partea vulnerabila, temerile si viciile din persoana iubita. Este un proces astrologic complex si vom incerca in acest articol sa il facem cat mai practic. Astfel:

Fecioara face un cuplu disfunctional cu Taurul, Leul, Balanta, Sagetatorul (si mai sus amintitii Pesti).

Balanta face un cuplu disfunctional cu Leul, Fecioara, Scorpionul (si mai sus amintitul Berbec).

Scorpionul face un cuplu disfunctional cu Gemeni, Raci, Lei, Balante (si mai sus amintitul Taur).

Sagetatorul face un cuplu disfunctional cu Fecioara, Capricornul, Varsatorul (si mai sus amintitul Gemeni).

Capricornul face un cuplu disfunctional cu Leul, Sagetatorul, Pestii (si mai sus amintitul Rac).

Varsatorul face un cuplu disfunctional cu Berbecul, Taurul, Racul, Sagetatori, Pesti (si mai sus amintitul Leu).

Pestii fac un cuplu disfunctional cu Gemenii, Leul, Scorpionul, Capricornul, Varsatorul (si mai sus amintita Fecioara).

In aceste cupluri, comportamentul celeilalte persoane activeaza in perechea sa defectele si temerile. Persoana iubita starneste exact situatiile delicate pentru partener, situatii pe care le uraste si reactiile sunt pe masura. Tine insa de maturitatea persoanelor din cuplu sa faca fata la fricile, temerile si viciile lor!

Sa luam cateva exemple:

Atat cuplul Rac-Taur cat si cuplu Rac-Scorpion este format din persoane posesive si geloase (compatibilitatea este ridicata in ambele cupluri!). Atat timp cat primii pot trece peste aceste probleme usor, al doilea cuplu are mari dificultati. Ceea ce distruge cuplul Rac-Scorpion nu este posesivitatea si suspiciunea. In primul cuplu, Taurii sunt mai putin tentati sa insele chiar si cand relatia este cu probleme ceea ce linisteste temerile Racilor. In plus, desi Taurul este gelos, nu este suspicios: pana nu are un motiv concret isi lasa perechea in pace. In cuplu al doilea, problema este ca ambii sunt suspiciosi, neincrezatori si vor face scene de gelozie din nimic. Scorpionii au tendinta de a insela cand relatia merge rau ceea ce face ca temerile Racului sa devina realitate. De aici distrugerea relatiei este iminenta.

Stie toata lumea cat este de critic nativul din Fecioara. Totusi intr-un cuplu Fecioara-Capricorn perechea sa nu este deranjata de asa ceva. Capricornii fiind precauti privesc utilitatea avertizarilor si criticilor Fecioarei, le considera critici constructive, in plus, fiind mai insensibili de felul lor nu pun la suflet toate nimicurile cu care ii critica Fecioara. Intr-un cuplu Fecioara-Leu, acest lucru poate fi distructiv. Leu cand se trezeste cu o critica in fata, nu o recunoaste pentru nimic in lume. Fecioara va cauta astfel dovezi si mai multe ca sa ii arate Leului greselile. Astfel Fecioara ajunge fara sa observe hipercritica! Leul, pe de alta parte va cauta dovezi contrare, ale superioritatii sale, ceea ce face din Leul si asa orgolios, o persoana incapatanata si ironica, care nu va lasa de la sine. Daca cei doi nu se opresc din aceasta lupta care porneste de la sine (Leul vrea sa ii arate Fecioarei ca stie tot, Fecioara sa demonstreze ca Leul greseste) ajung sa isi distruga relatia foarte usor si foarte repede.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.